Csak szerintem bunkó és primitív Sebestyén Balázs?
Amióta megszűnt a Music FM, Balázsék műsorára kapcsolnak a kollégák minden nap.
Nekem viszont elviselhetetlenek mind a hárman, de főleg Sebestyén Balázs.
Vihognak, nagyképűsködnek, mint a tinisrácok, de semmi nem igazán értem, mire fel ez magabiztosság, mert totál átlagos műveltségű embernek tűnnek.
Ma például vmi Zoli bácsin heherésztek, akkor fogalmam sincs, hogy kicsoda, de így Balázsék elmondása alapján egy egyszerű, jó szándékú ember lehet, aki főzős videókat készít, és most rajta gúnyolódnak.
Lehet, hogy én vagyok túlérzékeny, de nem értem, hogyan lehet igény egy ennyire primitív, idétlen emberre. komolyan olyanok mind a hárman, mint én 13 évesen...
Annyira nem vészes Balázs, inkább az a gáz, hogy mindig okoskodik, a két hülye meg játssza a buksikutyát, de nyilván másképp nem lennének ott.
Plusz Jani kb ugyan azt a 3 poént adja elő..
Bochkor kritikán aluli, az egy hányinger ember.
Harsányival ninvs gond.
Ez az én véleményem.
4
Harsányi Leventének nincs is humora. Legalábbis nálam a kajlaság nem egyenlő a humorral.
Harsányi Levente?? Jesszusom, türelmes ember vagyok, de ha azt a faszit meglátom vagy meghallom, akkor azonnal kapcsolok is el. Elviselhetetlen.
Kérdező: nem, nem csak szerinted.
Nekem az nem tetszik, hogy sokadjára azokon röhögnek és gúnyolódnak akiknek olcsóbb vagy régebbi autójuk van. Ez a téma folyton előkerül. Nem tudom ezen mit lehet gúnyolódni, nem mindenkinek van 10 milliója egy kocsira. Inkább Balázs meg Feri is csendben örülne, hogy a drága szponzor autókkal járhatnak meg évente többször luxus helyeken nyaralhatnak.
Egyébként mind a három embernek le van osztva hogy milyen szerepet kell hoznia. Balázs sokszor meg sem hallgatja a másik két ember véleményét, direkt belebeszél vagy neki kell hogy igaza legyen. Jani egész szimpatikus volt, de gondolom ez is egy szerep. Egy ideje én is meguntam őket.
Iszonyat primitívek ezek a reggeli heherészések, ahhoz képest meg iszonyatosan népszerű. Amikor megszűnik a műsoruk vagy a rádiójuk a nép meg kiakad, mint izaura felszabadításakor. Habzó szájjal sírnak utánuk. Félelmetes.
Valami kis szintet adhatnának, de akkor nyilván nem hallgatnák ennyien. Minnél butább, alpáribb a műsoruk, annál több ember tud velük azonosulni. Az értelmesebbje nem.
17
Te vagy a szánalmas, mert a seggüket is kinyalnád.
# 17/19
inkább az a szánalmas, hogy mennyire érzékenyek és önérzetesek azok, akik vmi igénytelen hulladékért rajonganak :D
egyébként meg, ahhoz, hogy véleményt mondjunk vmiről, nem árt párszor belenézni, és honnan tudod, hogy kommentelők nem kénytelenek hallgatni a munkahelyükön, mint én?
de nyugodtan hallgasd, ha erre van igényed: én már azt nem szeretem, mikor más kárára poénkodnak (pl. Videó infós fickó, zoli vagy ki), azt meg végképp utálom, ha ezt műveletlen, idétlen emberek teszik, akik vmiért rohadt nagyra vannak magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!