Sebestyén Balázs jó példaképnek?
Nézd meg a vivás videóit a YT-n. Igazi példamutató ember. Egy nagy szar! Elkényeztetett, nagypofájú kölyök volt, és nem is változott, csak ma már odafigyel arra, hogy a kivágott jelenetek meg is semmisüljenek.
Persze felszínes embernek tökéletes példakép.
Szerintem igen,amit elèrt pèldaèrtèkű.
Luxus èlet,szèp felesèg,komoly verda.
Azèrt kìvàncsi,hogy akik itt lehordjàk ti mit tudtok felmutatni?
Mit raktatok le az asztalra?
Nagyon kìvàncsi lennèk rà.
5
Mi vagy te Lázár Jani? Szerinted amennyid van, annyit is érsz?
Nekem nem lesz attól értékes egy ember, hogy sok a pénze. Ráadásul Sebestyén egy igazi patkány, aki még csak nem is szemtől szemben tahó, hanem a másik háta mögött mocskol.
Nem Làzàr Jani de az ember ha leszòl egy sikeres embert csak akkor tegye ha valamit fel tud mutatni meg elèrt valamit.
Őszintèn mit èr Jòzsi aki leszòlja Balàzst aztàn meg lakik egy panelba egy sàrkàny felesèggel akivel csak a vita megy.
Mert pont az ilyenek szòljàk le a sikeres embereket.
Èrjètek el amit ő elèrt,làssuk.
Mondom nagyon èrdekelne ti merre haladtok?
Mik a cèlok?
Karrierben hol jàrtok meg az èletben.
8
Ez nem így működik. Tipikus érvelési hiba. Szóval ha nem vagyok szakács, akkor nem ba szhatom le a séfet, ha túlsózta/odaégette/telerejszolta a kajámat?
Sebestyén szakmailag sikeres, de emberileg meg egy nulla. Ennyi a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!