Csak szerintem bunkó és primitív Sebestyén Balázs?
Amióta megszűnt a Music FM, Balázsék műsorára kapcsolnak a kollégák minden nap.
Nekem viszont elviselhetetlenek mind a hárman, de főleg Sebestyén Balázs.
Vihognak, nagyképűsködnek, mint a tinisrácok, de semmi nem igazán értem, mire fel ez magabiztosság, mert totál átlagos műveltségű embernek tűnnek.
Ma például vmi Zoli bácsin heherésztek, akkor fogalmam sincs, hogy kicsoda, de így Balázsék elmondása alapján egy egyszerű, jó szándékú ember lehet, aki főzős videókat készít, és most rajta gúnyolódnak.
Lehet, hogy én vagyok túlérzékeny, de nem értem, hogyan lehet igény egy ennyire primitív, idétlen emberre. komolyan olyanok mind a hárman, mint én 13 évesen...
Balázséknak van egy nagyon egyedi és jó humora, amit sajnos nem mindenki ért, így nyilván te sem. Szeretik egymást heccelni, mindenből viccet csinálnak, ezért is hallgatják olyan sokat őket, mert jó kedvet csinálnak és marha jó a humoruk. Ezerszer különbek, mint a szánalmas és rosszindulatú, beképzelt Bochkorék.
Balázsékat a jószándék vezeti mindig, az, hogy mindenből viccet csinálnak, csak a keserű embereknek nem tetszik.
# 2/3
ha rajtad kívül senki sem röhög a szellentésen, az nem azért van, mert nem értik, remélem, érted a célzást.
# 5/6
a Retro még elmegy, egy időben Sláger FM szólt egyikük laptopjáról, az egész jó volt, viszonylag normális volt a műsorvezető és alig beszélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!