Az amerikai WALMART áruházakban valóban így vásárolnak az emberek és tényleg ennyire kretének, vagy ez valami poén?
Mindkettő helyzet fenn áll. Halloween alkalmával sokan mennek oda is jelmezben, ha jól tudom még valamilyen akciók is érintik a jelmezbe öltözött vásárlókat.
Viszont a neten látható primitív vásárlók nagy része nem kamu, nem jelmez, csupán sok hülye jár oda vásárolni. Nem épp az elitt, illetve színvonalas üzletek közé tartozik a Walmart. Nagyjából a Tesco színvonalon van, vagy még lentebb.
Hozzá kell tenni, ezek kiragadott fotók, helyzetek, emberek. A nagy átlag ott is egyszerű ember. Nem hülyék, nem is Nobel díjasok, nem öltöznek bohócnak, és nem is igénytelenek.
A hazai boltokban is nagyon sok érdekes embert lehet látni, köztük számtalan igénytelent és nagyon sok idiótát. Vásárlóként nemigen tűmnek fel, csak ha épp mellettünk vagy előttünk állnak a pénztárnál. Én dolgoztam több áruházban. Ha napi 8-12 órát tölt az ember ott, akkor nagyon sok hasonló alakot lát.
A Walmart színvonala a Tesconál jóval lentebb van, ott konkrétan minden szart eladnak és nem érdekli a céget sem az alkalmazott, sem a vásárló, így az igénytelenség sokszor magától értetődő.
A neten látott emberek java valóban olyan idióta, nem csak a fotózkodás kedvéért van ott, de hidd el ezt az itteni üzletekben is el lehetne játszani, tegnap voltál Tescoban? 1 napig van zárva a bolt, de úgy lerohamozták a brazilok mintha karácsony következne, ott is láttam egy-két "érdekes" embert.
Sok walmart van, olcsó emiatt rengeteg ember jár oda, na meg van minden még fegyvereket is árulnak.
Plusz csak az érdekességeket fotózzák. A madaras teszkókban is látni érdekességeket :D
Egy nagyforgalmú üzletben nem nehéz furcsa embereket fotózni, főleg ha egy amerika méretű és népességű területen van rengeteg üzletük.
Ha a magyar coopokan akarnál furcsa fazonokat látni sokkal kisebb az eshetősége, de: kisebb a népesség, kevesebb az üzlet, kisebb a forgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!