Ezek a képek valóban 2001. 09.11-i támadást vetítették elő?
A Londoni tűz kapcsán nézegettem ismét videókat a 2001.09.11-es eseményekről. Sok filmben megjelenik a 911-es szám, illetve a WTC lerombolása. Vélemény?
(Nekem a kedvenceim, hogy Neo a Matrix-ban szeptember 11-én született, illetve a Terminator 2-ben a "Caution 9-11" feliratú felüljáró, amibe beleütközött, és felrobban a kamion.)
https://www.youtube.com/watch?v=-QUv9grv-WE
https://www.youtube.com/results?search_query=911+in+films
Ez összeesküvés elmélet? Vagy a véletlen műve? vagy így csepegtetnek információkat a fejünkbe? Szerintetek?
Nagyjából ennyit érnek.
Összeesküvés elmélet. Csak gondolj bele: tegyük fel hogy 9.11 tényleg az amerikai kormány műve. Hogy tud róla több száz cég és több ezer producer, szövegkönyv író, zeneszerző, animátor? Mert ezeket a filmeket, meséket, animációkat nem az amerikai kormány csinálta, hanem "átlag emberek" ( tehát nincs semmi közük a kormányhoz, úgy értve átlag ).
Utólag mindent mindenbe bele lehet magyarázni. Például most én azt mondom, hogy rossz előérzetem van a holnapi nappal kapcsolatban. Ha nem történik semmi, mindenki letojja az én előérzetem. Ha viszont történik valami, akkor látnok és jós vagyok, előre szóltam.
3:
Vitatkozni nem fogok, mert nincs miről. A hülye is tudja, hogy Hollywood és a politika kéz a kézben jár. Ha olyan 30 körül mozogsz korban, akkor szerintem te is olyan amerikai filmeken nőttél fel, ahol Amerika, vagy amerikai hősök megmentik a világot. Vagy épp a vietnámiakat állítják be nagyon gonosznak. Mi ez, ha nem propaganda?
Felnőtt fejjel pedig ismerjük, hogy az USA milyen külpolitikát folytat, és a háború a gazdaságuk motorja, így ha rajtuk múlik, SOHA nem állnak le a háborúzással.
Mi ez, ha nem propaganda?
https://www.youtube.com/watch?v=IQkSCN1UsJk
Ezek a mesék pedig nyílt politika gyerekeknek. Nem hinném, hogy a kormány engedne a filmeseknek olyan rajzfilmeket készíteni, aminek a politikai tartalmával ők nem értenek egyet.
1., Ennyi erővel akkor, mondhatnánk azt is,hogy a kártyák csak ötletet adtak
2.Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
"Sok filmben megjelenik a 911-es szám"
Nem tudom mennyire "köztudott", hogy a 911 az USA-ban az általános vészhívó. Persze összeesküvés-elmélet gyártók lehet, hogy már azt is kitalálták, hogy azért pont ez már vagy 50 éve (nem tudom mióta, keresd meg), mert 9.11... És mivel a 911 a vészhívó, így az nyilván megjelenik sok filmben. Mondják, írják, hívják. Persze az is nyilvánvaló, hogy én vagyok a hülye, ha azt mondom, hogy esetleg épp ezért hajtották végre 9.11-én a terrorcselekményüket, merthát az nem fér bele az összeesküvés-elmélet hívők szűk tudatába.
Ezt úgy hívják, hogy véletlen.
Ha a 9/12-őt keresnéd, azt is találnál filmekben.
Neo egyébként azért született 9/11, mert az valami Biblia részre utal.Ugyan úgy, ahogy a 313 lakásban lakik.
Az hogy tolnak propagandát, köztudott csak a hülyék tagadják.
Egyébként az meg nem érv, hogy egy összeesküvésről mindenkinek tudnia kell(például múltkor volt, a Nasaával kapcsolatban is, hogy de hát akkor erről tudott 400 ezer ember)
Kicsit elvonatkoztatva: Annak mi értelme van hogy a háttérhatalom, nem tudom micsoda utalásokat tesz filmekbe könyvekbe stb.
Szóval ez kinek és miért érdeke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!