Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért nem szeretik sokan sp-t?

Miért nem szeretik sokan sp-t?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 17:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Hát igen! Az ízlések különböznek.

Nálam az tudja kiverni a biztosítékot, ha Magyarországon "csinálnak" sztárt valakiből, és nem a tehetsége alapján választják ki. Megalkotnak valakit, futtatják, a média ajnározza, aztán pikk-pakk eltűnik a süllyesztőben. Az igazi tehetséget az évek igazolják, de ne akarják ráerőszakolni senkire a saját, mesterségesen megkreált "sztárjukat". És mert kreáltak, nem adják önmagukat, nem őszinte az előadás. Csinálják, amit mondanak nekik. Nem csak SP jár ebben a cipőben, és szerintem ez vált ki sokakból ellenérzést.

2010. júl. 6. 20:58
 22/32 anonim ***** válasza:

Mert nagyképű! Egyszer ez hangzott el a szájából: "a tömegközlekedésen hagyni kell, hogy az emberek nézzenek, hozzámérjenek, beszélgessenek. Ez néha agyon fárasztó tud lenni."

Ki a vihar ő, hogy !!!megengedi!!! , hogy a nép kontaktusba lépjen vele????? Tízenakárhány évesen neki kellene tiszteleltet mutani mindenki iránt, nem fordítva!

Mellesleg a zenéje bejön.

22/L

2010. júl. 12. 10:37
 23/32 anonim ***** válasza:

Sajnos manapság szándékosan próbálják leépíteni a magyar zenei kultúrát. Számos példa látható erre hisz szinte minden jöttmentet berángatnak az utcáról hogy aztán a tv-n keresztül megasz(t)art csináljanak belőle. Semmi zenei előképzettség, vagy min. zeneművészeti középiskola. Csak megnyomnak egy gombot a számítógépen és már indul is a nyikorgás egy sablonszövegre, mégpedig annyira veszélyes szinten hogy az emberben őszintén megfordul a ferdehajlamúság gondolata (lásd pl.: T. István mostanság rádióban agyonerőltetett számát).

Egyszóval minél jobban sürgetnek egy gyümölcs érését annál szarabb íze lesz, és még meg is hajt:P

2010. júl. 12. 12:09
 24/32 anonim ***** válasza:
A legtöbb divatp*csa a metroszexuálisokra bukik,tehát ezért is szeretik.Én speciel azért nem szeretem mert k*rvára nem érdekel a zenéje,szerintem egy hulladék,és Sp is egy újabb befuttatott zenélninemtudó b*zi(pl Tokio Hotel,Jonas Brothers)
2010. júl. 12. 12:13
 25/32 anonim ***** válasza:
Sp szerintem teljesen tehetségtelen,csak a magyar médiapatkányok tették híressé.Vannak akik tényleg megérdemlik a sikert,pl: Tobias Sammet: ő nagyon jó énekes,14 éves kora óta énekel egy bandában,és megdolgozott a hírnévért.Sp csak egy
2010. júl. 12. 12:16
 26/32 anonim ***** válasza:
divatb*zi. (előző vagyok,csak véletlen rányomtam az enterre)
2010. júl. 12. 12:17
 27/32 anonim válasza:
En lany vok,es azert mert nincs tehetsege es azt sugalja a fiataloknak h a testbol meglehet elni...mindig szerelmes...meg ronda is mindent utalok ami vele kapcsolatos....jah nem is mondtam h bekepzelt...pukee
2010. júl. 12. 15:08
 28/32 anonim válasza:
am meg o lenne az utolso kire irigy lennek ....
2010. júl. 12. 15:10
 29/32 anonim válasza:

1.Azért mert nem olyan a zenei stílusom

2.Mert minden "puncit" megkaphat.

2010. júl. 14. 12:27
 30/32 anonim ***** válasza:

Külseje bejön..zeneje egyáltalán..

Amúgy elég jófejnek tűnik

2010. júl. 20. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!