Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért nem szeretik sokan sp-t?

Miért nem szeretik sokan sp-t?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 17:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt is megértem, ha vkinek nem jön be Caramel meg Bartók Eszti, de azt azér ne mondjátok, hogy irigy lennék Sp-re, mégis mire???Arra, hogy tévedésben él, mert azt hiszi jó, miközben csak a sztároló közönség tette naggyá, az ilyentől falra tudok mászni. Vannak, akik komolyan megdolgoznak az elismerésért és még hangjuk is van.
2010. júl. 5. 22:32
 12/32 anonim ***** válasza:
Ha az irigyet nem rám értetted, akkor meg nem szóltam:)Ki tudja lehet, hogy tényleg van vki, aki irigy rá, bár nem tudom mire fel, ezt nem tudhatom.
2010. júl. 5. 22:38
 13/32 anonim ***** válasza:
azért utálom mert tök gáz ahogy kinéz ez az emós szembe fésült haj undorító, b*zis....
2010. júl. 5. 23:41
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
EMRt gáz. Ezt nem azért mondom, mert irigy vagyok rá (ezen besírtamXD), hanem mert tehetségtelen, felkapott ripacs, aki úgy néz ki, mint egy elcs*szett űrmanó:/ Majd ha összerak egy rendes számot, rendes koreográfiával (ő, nem akárki más helyette), akkor azt mondom, ok.
2010. júl. 6. 00:55
 15/32 A kérdező kommentje:
Sp is tud énekelni és jól is táncol és nem is lóg a szemébe a haja. De valakinek bejön valakinek meg nem. Nincs ezzel semmi baj sem.
2010. júl. 6. 07:41
 16/32 anonim ***** válasza:

Szerintem tisztában van magával és "adottságaival". Ő csak tette,teszi a dolgát lehetőleg legjobb tudása szerint és bejött neki, a tinik istenítik. Azért mégis van benne valami,ha ennyien szeretik.

Biztos van tőle ezerszer jobb énekes és táncos,de most ezért hagyja abba az egészet? Szerintem ti sem hagynátok magatokat ha ezen forogna a hírnevetek és pénzetek.

2010. júl. 6. 11:35
 17/32 anonim ***** válasza:

22:38-as vagyok

Hát sztem elég gáz, ha vki csak a hírnév kedvéért teszi a dolgát, márpedig Sp ezt csinálja. Szerencsére vannak olyan sztárok, akik azért csinálják, amit, mert szeretik is egyben a munkájukat, nem pedig, mert nem híresek akarnak lenni.

2010. júl. 6. 12:31
 18/32 anonim ***** válasza:

nem pedig mert híresek akarnak lenni/

(ezt akartam írni)

2010. júl. 6. 12:32
 19/32 anonim válasza:
...mert kék malac??!!
2010. júl. 6. 15:55
 20/32 anonim ***** válasza:

Tegnap 18:35 pontosan megmondta. Ízlések és pofonok. Gondolom te sem szeretsz mindent.(:

Egyébként nekem is egyik kedvencem SP, tetszik a zenéje, de élőben egy kicsit bunkó.

2010. júl. 6. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!