Miért nem szeretik sokan sp-t?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 17:39
1/32 anonim válasza:
mert van aki írígy rá, van akinek nem tetszik se a srác, se a zenéje, valakit nem is érdekel, valaki meg szereti sponolni magát evvel, hogy utálkozik!
2/32 A kérdező kommentje:
én szeretem
2010. júl. 5. 18:15
3/32 anonim válasza:
jaj sokan annyira irigyek ám rá. de milyen furcsa hogy a fiúk. de csak azért, mert "minden" lány szereti őt. de nem értem mi bajuk van vele
4/32 anonim válasza:
Mert ízlések és pofonok! Valaki őt szereti, valaki a kemény metált, és valaki a musicaleket... ez van, ilyen a világ. Nekem speciel semmi bajom vele, meghallfatom a számait, de nem vagyok nagy fan....
5/32 anonim válasza:
Sokan tehetségtelennek, csinált sztárnak tartják, aki nem ért a zenéhez. Ezért nem veszik számba se.
6/32 anonim válasza:
Azért amiért kevesen szeretik az étcsokit.
7/32 anonim válasza:
Nekem speciel a stílusa meg a zenéje sem jön be. Hallottam már több számát is, sztem se táncolni, se énekelni nem tud szegény, a magyarok csak sztárolják ezerrel. Igaz, hogy a viva comet-en nyert, de ez is csak azt mutatja, hogy mennyire vevőek a magyarok a mai igénytelen zenére. Most pedig lehet cikizni:), de ez a véleményem, sp sztem egy éretlen, tehetségtelen csávó. Aki igazi zenére vágyik az halgassa inkább a magyarok közül Bartók Eszter vagy Caramel-t. Ők igényes zenét játsszanak .
9/32 anonim válasza:
Nahát én karameltől meg bartók esztertől mászok falra,nagyon ellenszenvesek nekem....
Sp, közömbös számomra,nem vagyok rajongó,de a partyarcos szám az tetszik,meg az előző száma ami volt,nem tudom már mi a címe...
Szóval igen,mint ahogy már írták előttem irigységből utálják annyian.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!