Tóth Lüsziről azt hallottam h sokan nem szeretik? Miért? én ezt nem értem egyáltalán? Most ez hülyeség v nem? V mi?
Figyelt kérdés
pedig aranyos jófej szerény normális lánynak láttam gondoltam gondolom2009. okt. 8. 00:15
1/13 anonim válasza:
az ilyen dolgok miatt pl: hogy nem megy vissza az iskolába mert nem ér rá....nagyion elszállt a kislány
2/13 anonim válasza:
Szia!
Nem is tudom, melyik csatornán volt az anyjával az interjú. Annál mesterkéltebb, megjátszott nőt nem sokat látni. Látszik hogy jó nagy vidéki, azok tudják magukat így előadni. Lüszi meg a mása, csak még nincs benne annyi "kurázsi".
3/13 A kérdező kommentje:
attól még h nem akar visszamenni az iskolába attól még nem biztos h elszállt.. akár mit mondanál péli barnáról?..pf undor az az ember.. meg sorolhatnék még sztárokat akik egy kissé el vannak szállva ..
2009. okt. 8. 13:50
4/13 A kérdező kommentje:
véleményem az: lüszi anyja nem játszott meg magát és sztem nem is mesterkélt hanem szeretné tisztázni a dolgokat és a sok hülyeséget és hazugságot amit rájuk raktak..
2009. okt. 8. 13:55
6/13 anonim válasza:
07:47: Jah, mert a városi ficsúrok, mennyivel hitelesebbek.
7/13 anonim válasza:
most akkor minek kérdezed, hogyha meg vagy győződve, hogy nem így van?
ordít róla a megjátszottság egyébként :P
8/13 anonim válasza:
jól mondtad...mondhatnál sztárokat akik el vannak szállva...de nekik azért van alapjuk rá...."lüszike" mióta sztár?
9/13 anonim válasza:
Lüszi egy kislány. Egy kislány akinek valóban szép hangja van de sztem semmi különös nincs benne. 13-14 éves kislányoknak nincs helye ebben a gagyi celebvilágban. Hiennek sincs. Az, hogy Lüszi anyja engedte ezt az egészet eszméletlen nagy felelőtlenség volt. Ezért nem szeretik az emberek sztem. Nem szabad engedni, hogy egy ennyi idős gyerek színpadra rakja magát. Lüszike pedig tanuljon meg ülni a se*gén, fejezze be az iskolát és utána táncikáljon meg ugráljon színpadon. A hangja 5 év múlva is uilyen jó lesz, ha nem jobb. Nem értem miért nem lehet várni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!