Weisz Fanni miért bizonygatja folyton, hogy eszik normálisan?
Tudom, sokan bántották, hogy sovány, de most már minden nap csak olyan insta story-kat tesz ki, ami arról szól, hogy eszik. Minek ezt bizonygatni? Most is épp ilyet tett ki, tegnap szintén, azelőtt is. Ha kocsiban vannak, ott is azt mutatja, hogy mennyire éhes vagy milyen sokat eszik. Mi értelme ennek?
Semmi értelmes tartalma nincs, csak ez. Gondolkodok rajta, hogy kikövetem.
Nyilván olyan emberek válaszoljanak, akik tudják kiről van szó. Remélem érthető.
Most olvastam megdöbbenve, hogy már nincsenek együtt a férjével. o.O
Mi történhetett a nagy szerelemmel? Én már régen nem követtem őket, mert nagyon idegesítettek.
Biztos az tette tönkre a kapcsolatukat, hogy Petinek napi 12 órákat kell robotolni a gyárban minimálbérért.
Jaaa, nem. Hát a fene érti ezt. Pedig tök fenszin éltek, havonta ide-oda utazgatás, nyaralás, instán keményen a promóciók tolása agyba-főbe, stb stb biztos valamelyik elvette az időt, hogy meghitten ápolják a kapcsolatukat. Hát hol az igaz szerelem ebben a világban ha szétment az álompár? 😭😭😭
Megnéztem mindkettőjük insta posztját ezzel kapcsolatban. Hát nekem az egész nagyon színészkedésnek tűnik...
#39: Ez jó volt :DD
Nem tudom mi lehet a dolgok mögött. De lehet Fanni anyjának mégis ugaza volt, mikor nem támogatta ezt a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!