Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi ez a sok szexuális erőszak...

Mi ez a sok szexuális erőszak vád? Ez valami új divat?

Figyelt kérdés
Pl, több rendezőről is kiderült, hogy szexuálisan visszaélt a hatalmával, és már több magyarról is. A legújabb "erőszakoskodó" Kero. Honnan indult ez? És ki kezdte? Akik most bevalják, hogy erőszakoskodtak vele, az előbb miért nem tette meg?

#erőszak #szexuáliás vád
2017. nov. 8. 16:31
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: Teljes mértékben egyetértek. Tegnap pont nézem a híradót, és látom, hogy megint megvádoltak valakit 5-en. Elvileg az a rendező az 1999-es évek végén 2000-es évek elején zaklatta őket. Én is elítélem ezt, de ha ennyire ostobák, hogy 17-18 évvel később "vallják be" akkor meg is érdemelték. Az meg a másik, hogy bírósági ítélet nélkül miért kell bárkit is elítélni? Ha én most rábökök véletlenszerűen egy hírességre, és megvádolom, hogy 20-30 évvel ezelőtt zaklatott, akkor mindenféle vizsgálat nélkül tönkre tudom tenni az életét? És mindezt a Facebook segítségével?
2017. nov. 11. 08:18
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

20-as vagyok.

Passz, hát gondolom azért totál vadidegent már csak nem lehet így tönkretenni, akkor biztos az illető feljelentene rágalmazásért.

A 17-esnek mondanám, hogy a K.Spacey ügyben a kis cicafiú biztosan nem kávézni ment fel abba a szobába.

A kérdésem pedig: honnan tudja bárki, hogy valóban az történt abban a szobában amit ő állít?

Plusz tegye már fel a kezét, aki 20-30 év távlatából pontosan meg tudja mondani, mi hogyan történt. Biztos vannak páran, akik csak valami pénzt szeretnének lehúzni a másiktól ezzel a módszerrel, vagy csak simán keresztbe tenni. Láttunk már ilyet, nem ez lenne az első eset.

2017. nov. 11. 13:38
 23/24 anonim ***** válasza:
72%

„Én is elítélem ezt, de ha ennyire ostobák, hogy 17-18 évvel később "vallják be" akkor meg is érdemelték.”

Ismeritek az áldozatokat egytől egyig? Módfelett sok oka lehet rá, hogy hallgasson ennyi ideig. Eleinte én is így gondolkodtam mint ti...

2017. nov. 11. 15:31
 24/24 anonim ***** válasza:

20, 22 vagyok

Oké, akkor most fordítsuk meg a dolgot: írjanak azok a nők akikkel történt már valaha bepróbálkozás, megjegyzés, ajánlat, tapizás, gyerefelhozzám, gyerekocsikázzunk - és észnél volt és nem ment, és gyanakodott és nemet mondott, és elküldte a bánatba, stb.

Persze lehet itt adni a csillogó szemű naiv, rózsaszín habosbabos mesevilágot, meg az azthittemmindenemberjóóó szöveget, de ennek azért nincs sok köze a józan észhez, nem mindenki ilyen.

A másik: ha egy munkáltató közösségi oldalas posztok alapján cselekszik bármit is, az nálam nem értelmezhető, mert egy ilyen oldal nem hivatalos.

De kár volt kitalálni, mert nem tett jót az emberek elméjének, és elvadította őket egymástól. Csak meg kell nézni, hogy beszélnek egymással az emberek, mint egy ronggyal kb.

2017. nov. 11. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!