Nők! Mit gondoltok?
Undorítónak találom. Nehogy már egy kecskéhez hasonlítsunk bárki ember fiát. A férfigyűlölet ugyanolyan káros, mint ami ellen kitört az egész háború. Nem vagyok hajlandó férfiakat gyűlölni. Vannak köztük egyesek, akik valóban bunkók és szemetek, ahogy a nők közt is vannak országos ri__ancok, de ezt a véleményt, pláne ilyen stílusban határozottan visszautasítom. Az én nevemben ez ne szóljon. Mi nők hogy ki vagyunk borulva, mikor egy-két kis f__cibáló miatt az egész női nem le van hordva! Akkor hogy működhet ez visszafelé?
Ez kő butaság.
Sárosdi Lilla sztorijáról meg az a véleményem, hogy az egész arról szól, hogy 20 (25?) évvel ezelőtt látott egy farkat. Erre a férje is lenyilatkozza, hogy nekik ezzel a teherrel együtt kell élniük. Milyen teherrel? Hogy felnőttként valaki megmutatta neki a kukacot? Tévedés ne essék, nem helyeslem, ha valakinek az arcába tolják a kukit erőszakkal, de azért ne adjuk már úgy elő, mintha ez egy életet tönkretevő trauma lenne.
Kezd kicsit betelni a cipőm a zaklatási ügyekkel. 20-25 évre visszamenőleg sír mindenki. Ha velem ilyet tesznek, azonnal panaszkodom, nem 25 évvel később fizetett interjúkban.
32/N
(Indulhat a lepontozás!)
Attól, hogy nő vagyok, még nem csatlakozom a lincselőkhöz ("ne csatlakozz a hadhoz"). Nem is állt szándékomban.
Lassan egy zaklatás ugyanolyan megítélésű lesz, mint egy sorozatgyilkosság. Annál is rosszabb. Egy kórházi nővér, a fekete angyal jó sok embernek adott be mérekinekciót. pár év után szabad lett. Most egy fodrászatban dolgozik.
Lécci, kedves feministák, ha a sorozatgyilkosnőknek meg tudtok bocsájtani, akkor a farokmutatókat se kritizáljátok. Kettős mérce.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!