Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról h valakit...

Mit gondoltok arról h valakit a súlya miatt piaszkálnak?

Figyelt kérdés
2017. nov. 3. 22:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Undorító mocskos dolog

Ennyi öröme legyen az életben

2017. nov. 3. 22:30
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Gondolom az iskolában ugye? Ott szokás. Tudom nem hallasz ezzel újdonságot, de ha elérik a huszonéves kort, már nem fognak ezzel piszkálni mert felnőnek. A gyerekek és a tinédzserek kegyetlenek tudnak lenni, csak a külsőségeken lovagolnak. A felnőttek közt is van olyan aki elítéli azt aki kövér, de inkább csak megjegyzi magában hogy "úristen hogy tud valaki így kinézni?" és ennyi. Nem fogja szóvá tenni mert minek? Magát járatja le. Remélem ez segít, és túléled a sulit ezzel a tudattal! Mindenki felnő...:)
2017. nov. 3. 22:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Engem egy időben azért piszkáltak (a saját nagyanyám is), mert sovány voltam, de hiába volt jó étvágyam, nem tudtam hízni. Aztán elkezdtem táncolni, izmosodtam, formálódott a testem, azóta nincs piszkálódás sem. Zsírra továbbra sem tudok hízni.

A jóindulatú tippek miatt soha nem orroltam senkire, a piszkálódás más kategória, az szerintem helytelen. Én sem teszem. Nem gondolom azt, hogy mindenképpen el kell fogadnod magad, akkor is, ha szélsőségesbe megy át a testalkatod, és már beteg vagy miatta, azért szerintem az fontos, hogy legalább a saját egészségünk miatt oda kellene figyelni erre, de a piszkálódást nem helyeslem.

2017. nov. 3. 22:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen a suliba piszkálnak. Járok táncra tehát izom is van rajtam de nah🙁 És mindig engem találnak meg amikor mások még olyanabbak🙁
2017. nov. 3. 22:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, az a lényeg, hogy te nem csak ülsz a popsidon, hanem mozogsz, és tudod, hogy mindent megteszel, ami tőled telik, a többiek meg le vannak ejtve, igaz? :-)
2017. nov. 3. 22:41
 6/11 A kérdező kommentje:
“Egyik füleden be másikon ki” Akkor elég nehéz ha az osztály előtt aláznak meg. Vagy ha egy Messenger csoportba úgy beszélnek ki h te is benne vagy. Próbáltam mindent…de néha csak elbőgném magam szégyenembe😩
2017. nov. 3. 22:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Ráadásnak a család is mondja hogy jajjde kövér vagy. (165cm 63kg)
2017. nov. 3. 23:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Én 150 cm vagyok és 43 kg, így hangzásra nem hangzik kövérnek ugye? Még is mindenki megjegyzi hogy mekkora a seggem :D Én poénnak fogom fel, mert egyrészt tényleg poénból mondják, másrészt meg az én testem, nem az övéké. Tudom, tinikorban ez kicsit más, nehezebb elviselni, de ahogy mondtam is, kitartás, gondolj arra hogy nem tart örökké se a suli, se ez a felszinesség! :)
2017. nov. 3. 23:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Valahogy csak ki bírom azt a hat évet😶😶
2017. nov. 3. 23:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen emberek szavára nem szabad adni. Engem is piszkáltak, de a hajam színétől kezdve a cipőmön át még azzal is, hogy busszal járok iskolába. Szörnyű volt, engem is megaláztak, sőt, még a tanárok is. De tudod mi történt? Semmi. Az ő életük nem lett jobb, de az enyém se rosszabb. Már nem is emlékeznek rám. Semmit sem jelentek nekik, így nekem sem tud a szavuk. Elhiszem, hogy mennyire nehéz így köztük lenni, nagyon sok emberrel csinálják ezt az iskolában, és tudom, hogy nem vigasztal, hogy nem csak téged aláznak, de ezt csak azért teszik, mert megtehetik, ilyen egy alantas faj az ember. Egy idő után minden egyes bántó szavukra, legyen az bármi csak annyit reagáltam, hogy "jó", "oké", "az jó", "értelek", majd úgy tettem, mintha meg sem történt volna, így már nem volt nekik olyan jó szórakozás és abbahagyták, ráadásul ha csak annyit mondasz, hogy "értelek" például, azzal nem provokálod őket arra, hogy még jobban bántani akarjanak. Kitartás, ne érezd magad ilyen emberek miatt rosszul, jó? Jobb vagy náluk és ennél is:)
2017. nov. 4. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!