Mi a velemenyed gaspar bearol mint felesege csaladanya? Gyozike felesege.
szerintem szimpatikus
igaz sosem dolgozott az eleteben egyetlen percet sem de szerintem jo anya, feleseg es sok no peldat vehetne rola
Mielott jonnenek a rasszisták.. Mondom én is hogy nem kell mindenkit egy kalap alá venni vannak a jó ciganyok a rossz ciganyok és a olahciganyok... (ök a legrosszabbak)
A rendes ciganyok rendesen járnak dolgozni... És járatjak a gyerekuket iskolaba ovodaba nem piszkosak sot ennyi lehet a foldrol olyan tisztasag van naluk..
De vannak a rossz ciganyok és a olahciganyok lopnak csalnak... Egész utca zeng toluk budosek koszosak.. Stb Stb... Igen én is cigany vagyok... De egyáltalán nem úgy neveltek fel.. És egyáltalán nem látszik rajtam.. Nem vagyok fekete :D inkább feher vagyok :D..igen kijártam a alapsulit és most közèpsulis vagyok vendeg láto és idegenfogalom szakon tanulok :)
Aki otthon van, az is dolgozik: ellátja a háztartást, neveli a gyerekeket, háttere az egész családnak.
Az otthoni munka jogi kategória.
Válás esetén nem hivatkozhat arra a férj, hogy a felesége "nem dolgozott, ő tartotta el". Egy nagy frászt!
Amíg ő a vállalkozásában, vagy mint alkalmazott dolgozott, a felesége meg a másik felét látta el a munkáknak.
Amúgy nem tudhatod, hogy van-e a háztartáson kívül munkája, mert nem kötnek mindent a nagy nyilvánosság orrára. Vállalkozásaik vannak.
A "Győzike" egy kitalált szórakozás primitív embereknek, hogy legyen egy maguk közül való, akit irigyelhetnek, szapulhatnak, vagy röhöghetnek rajtunk.
" Érettségizett, intelligens. "
Ma már az érettségi kb. olyan szinten van, mint anno a nyolc általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!