Szerinted Selena Gomez szép?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 14:53
31/39 anonim válasza:
átlag?
nagyon kétlem,hogy átlag.
Az átlag az agyonsminkelt,agyontépetett,csücsörítős fiatalok szerintem...
Selena alapból szép,smink nélkül.
33/39 anonim válasza:
Szerintem ő azért ilyen szép mert nincs megrontva droggal, kábítószerrel. A legtöbb hresség erre költi a pénzét... De amúgy Sel a legszebb csaj a világon (akit eddig ismerek:))
34/39 titoktina válasza:
hát ha kivan sminkelve akkor ronda de amikor csak egy kis spirál és egy kicsike szájfény lenne rajta akkor igen szép lenne .
36/39 anonim válasza:
Sztem nagyon szep lany :) csak annyi a bajom vele hogy nagyon vékony és kislányos még!!
39/39 anonim válasza:
Sokáig én is azt hittem, hogy nincs nála szebb, de aztán belenéztem a tükörbe... (komolyan ne vegyétek xD)
Amúgy tényleg nagyon gyönyörű, eddig csak Amy Lee tudta lepipálni a szememben. Igen, az is tény, hogy a ps/smink/póthaj/előnyös világítás is sokat dob rajta, de azért rajta látszik, hogy alapjáraton is helyes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!