Szerintetek Selena Gomez szép?
Figyelt kérdés
tudom,hogy már ezt párszor megkérdezték de azóta szerintem változott ezek csak 2011-es képek. am szerntem nagyon szép,de csak én gondolom úgy,hogy a szája csúnya?? semmilyen formája nincs a szájának.
2011. márc. 12. 12:31
1/18 anonim válasza:
Szép. Sokat dob rajta, hogy igényes és vékony, hosszú a haja, tiszta a bőre. De semmi extra szerintem.
3/18 anonim válasza:
Nagyin szép, főleg az utolsó képen. És egyáltalán nem csúnya a szája..
4/18 Thurston válasza:
Ha nem volna a szája, akkor full átlagos lenne. Így viszont inkább a csúnya irányába csúszik nálam. Olyan, mint valami rágcsáló. Cseppet sem kívánatos.
5/18 anonim válasza:
nem h szép hanem gyönyörű :P<3
6/18 anonim válasza:
Rágcsáló :D :D Ez jóó. Amúgy mondasz valamit :D
7/18 anonim válasza:
Selena nagyon aranyos, nincs elszálva magától és igen, szép.
A szájával pedig nincs semmi baj :)
8/18 anonim válasza:
Én nagyon nem bírom Selena-t mert nagyon el van szállva magától... Énekelni nem tud, vegyük a Rock Good, az Off the Chain vagy a Year without rain című számát úgy meg van keverve a hangja hogy az valami borzasztó -.-" Miley Cyrusnak legalább van tehetsége, meg szép is, nem ugy mint ez a patkány -.-" xD
9/18 anonim válasza:
te nagyon össze kevered a kettőt Miley az aki egy k_rva lett, drogozik, csajokkal csókolózik míg Selenával ellentétben nem találsz ilyen dolgokat, én régen szerettem Miley-t de mostanság egy lotyó lett belőle
10/18 anonim válasza:
100%-ban igazat adok az utolsónak!!!! Miley el van magától szállva,nem tudom mi történt vele...Selena sokkal kedvesebb,természetesebb,jó énekelni tényleg nem nagyon tud,de Miley sem egy nagy szám...
Amúgy bocsi a sok OFF-ért...:S
Igen!!!Szép Selena...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!