Szerintetek Selena Gomez szép?
Figyelt kérdés
tudom,hogy már ezt párszor megkérdezték de azóta szerintem változott ezek csak 2011-es képek. am szerntem nagyon szép,de csak én gondolom úgy,hogy a szája csúnya?? semmilyen formája nincs a szájának.
2011. márc. 12. 12:31
11/18 anonim válasza:
Szerintem Miley és Selena is tehetségtelen és csúnya.
Mind kettőnek disznó feje van.
12/18 anonim válasza:
Szerintem átlagos...Miley szerintem szebb.
13/18 anonim válasza:
nem értem mért vannak meghalva ezért a lányér:S tény h aranyos,de kb 14-nél többnek nem néz ki, sminkkel, belőtt hajjal photoshoppal sok mindenki szép :) Alapjáraton nem csúnya,de nem is az a hűdekiemelkedődívanő. Átlagos. kész
16/18 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik,aranyos :-)
F/16
17/18 anonim válasza:
Elmegy, sose értettem, hogy sokan miért vannak úgy oda érte. Tényleg kissé rágcsáló feje van, meg az a bajom, hogy nagyon gyerekes az arca, tényleg ink. ilyen aranyos kategória, de úgy aranyos, ahogy a 10-11 éves kislányokra szoktuk mondani. Hiába 23 éves, nem birok rá egy felnőtt, érett nagybetűs NŐKÉNT tekinteni. Tehát nehéz helyzet megítélni, hogy mennyire szép, nekem ilyen középszer, így.
18/18 Csete Tamás válasza:
Szerintem Selena gyönyörű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!