Szerintetek Selena Gomez szép?
Figyelt kérdés
Agyon van sminkelve vagy smink nélkül is ilyen szép?2011. júl. 24. 17:46
2/17 anonim válasza:
Szerintem csúnya, sminkkel vagy anélkül. :S Nincs benne semmi különleges, mazsola ill. hörcsög feje van. Kicsit téblábolsz Magyarországon vagy bárhol másutt, és 600 ilyet találsz.
3/17 anonim válasza:
Sztem nagyon szép... de tényleg...
5/17 anonim válasza:
Szerintem olyan feje van, mint egy 3 évesnek.
6/17 anonim válasza:
tinisztárok közül vanessa hudgens után talán ő a legszebb.Csakhát vanessa egy lotyó meg max 2 dalát tudom felsorolni,Selenának meg van jópár dala meg egyáltalán nem lotyó,sőt talán inkább picit gyerekes,de az ő korában inkább az legyen mint lotyó.Idősebb korában tuti gyönyörű nőci lesz(Most is nagyon szép)Szal nekem a kedvenc tinisztárom :)
7/17 anonim válasza:
szerintem is hörcsög feje van egyáltalán nem kívánatos
8/17 anonim válasza:
Szerintem ku*va ronda... (Bocs a kifejezésért, de erre nem találok jobb szavakat.)
9/17 anonim válasza:
Ronda? Istenem még az oké hogy valakinek annyira nem jön be de olyat mondani rá hogy ronda? Tudjátok egyáltalán hogy kiről van szó? Gondolom ti gyönyörüek lehettek! A ronda az Lady Gaga. De az tényleg.
10/17 anonim válasza:
tényleg kedves utolsó? képzeld el hogy szerintem Lady Gaga ha nincs agyon sminkelve meg nincs a fején az a sok sz*r igen is szép. viszont Selenát rondának tartom. ÉÉÉÉS? ízlés kérdése.Szerinted elképzelhetetlen h valaki szerint nem gyönyörű ez a Disney-s összerakott tehetségtelen álszent "sztár"???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!