Szerintetek Selena Gomez szép?
Figyelt kérdés
Agyon van sminkelve vagy smink nélkül is ilyen szép?2011. júl. 24. 17:46
11/17 anonim válasza:
Mert aztán Lédi Gaga tehetséges mi?? Hát k*rvára nem az. Csak az öltözködésével tudja felhívni magára a figyelmet. És igenis ocsmányan néz ki.
12/17 anonim válasza:
Hát ha nem lenne agyonsminkelve akkor jaj lenne annak aki úgy látja! Az tényleg ronda nő. Az az orr az az egész fej. Ez nem ízlés kérdése. Oké hogy valaki nincs elájulva tőle, de az erős túlzás hogy ronda mármint Selena.
13/17 anonim válasza:
Szerintem Lady még sminkelve is csúnya.
15/17 anonim válasza:
szerintem is hörcsög feje van .__.
és igen..egyet értek abban is hogy ronda .__. mert az ._.
16/17 anonim válasza:
Selena átlagos cuki kiscsaj,egyesek szerint nyálas,unalmas popsztár [link] [link]
Gaga meg egy őrült nőszemély,eleinte normális volt a stílusa,de most,áhh.Egy normális kép nincs róla,mindig tele van a feje valami marhasággal.Szépnek ezt nem igazán lehet mondani [link] [link]
de mondjuk régen szép volt :) [link] [link]
A zenéjét mindkettőnek egyformán szeretem,de sztem 1értelmű h gagának ezerszer jobb a hangja.Csomó koncertfilmet láttam róluk :)
17/17 anonim válasza:
Selena szép, Gaga rondaság...
Most ezt nem azért mondom mert Selena közelebb van hozzám korban, csak nézzetek meg egy átlagos képet mindkettejükről, és meglátjátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!