Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted Selena Gomez szép?

Szerinted Selena Gomez szép?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 14:53
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
50%
Van akinek nagyon bejön, van aki szerint ronda. És attól, mert a többségnek bejön, akkor már neked is? Vagy ha másnak nem jön be akkor neked sem? Sztem jó csaj, de tapasztalataim szerint nagy sok embernek nem jön be, sőt már-már irritáló. Ez van. A szépség szubjektív dolog.
2010. jún. 23. 13:22
 22/39 anonim válasza:
60%

Régen elég nyomi feje volt. Hannah Montanaban amikor feltűnt nagyon nem szerettem ,szerintem ez a negatív szerepe miatt is volt. Viszont most nagyon szeretem gyönyörű lett ,hogy így megnyúlt. Nagyon jó színésznő tud gonoszt játszani(Hannah Montanaban), undok,rinyálós csajt(Hercegnővédelmi programban), üresfejü libát(Varázslók a Waverly place-ben a sorozatban)és kedves,szomorú sorsúlányt(Hamupipőke-történetben) egyszóval szerintem nagyon jó színésznő ,mert amikor játszik akkor nem Őt ,hanem az eljátszott karakterét látjuk. Nagyon jó énekesnő(imádom a dalait) ha nem ismernéd a számait keress rá youtube-on számai pl.:Naturally,Round and Round, Headfirst, Red light, More és még sorolhatnám. Nagyon kedves lány. Én találkoztam vele ,amikor itt volt fönn Budapesten egész nap forgatott ,de annak ellenére ,hogy nagyon fáradt volt és hideg is volt, kijött hozzám autógrammot adni és pár szót beszélni.:) Nagyon szép volt kb.164cm magas az arcán alig volt smink és nem voltak pattanásai.(egy gazdag szinésznő a legjobb kozmetikumokat használhatja XD vagy nem az a pattanásos típus)Végig mosolygott testalkatra vékony volt. Jó volt vele találkozni ,mert láthattam ő is csak ember:) a fotókon minden színésznő agyon van sminkelve és retusálva ,de itt nem volt. Hirtelen az jutott eszemben ,hogy akár bármelyik lány is lehetne Selena. Szép lány és vékony kedves és szeret hülyülni a barátnőivel olyan ő ,mint bármelyik tinilány. + extra kedves szinte mindig.

Hogy miben különb tőlünk???

-Iszonyatosan jó hangja van és nagyon tehetséges színésznő:D (no meg Amerikában nagyobb lehetőségek is vannak)

Nagyon szeretem még az öltözködési stílusát. Jó az ízlése szerencsére nem úgy öltözködik ,mint a ribancok(sajnos a legtöbb lány azt hiszi ettől lesz nő:$)

Szóval szép lány. Csak azt akarom mondani ezzel a tinilányoknak ,hogy senki se akarjon hasonlítani a retusált sztárokhoz és ne rajongjon elmebeteg módon hírességekért!!!

Mindenki úgy szép ahogy van természetesen:)

2010. jún. 23. 20:02
 23/39 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép!egyszerűen gyönyörű
2010. júl. 3. 19:18
 24/39 anonim válasza:
Szerintem is SZÉP !!!
2010. júl. 7. 14:25
 25/39 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép, szívesen lennék olyan, mint ő! :D

(Egyesek szerint hasonlítok rá, bár szerintem sokkal rondább vagyok.)

2010. júl. 18. 21:47
 26/39 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: 04-22 19:27 : Nincs 600 kérdés. Ha nem akarsz válaszolni akkor ne tedd. :)

A válasz megírásának időpontja: 06-23 13:22: Kíváncsi voltam, hogy mi az emberek véleménye. Szerintem nem is csúnya, de annyira szép se inkább olyan kedves arca van.

Köszönöm a válaszokat!

2010. aug. 1. 14:01
 27/39 anonim válasza:
Selena nagyon szép lány és szerintem tehetséges is és olyan megnyugtató a hangja esténként arra szoktam elaludni. Egy álom:D
2010. aug. 2. 20:20
 28/39 anonim ***** válasza:
47%

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=Selena+Gomez..

Na akkor itt nézz szét és utána szövegelj, mert egy jó párszor már kérdezték, h szép-e? Egyébként, mint az elején is írtam nem szépségkirálynő nem kötelező szépnek lennie és attól, mert te még szereted attól nem biztos, h mindenkinek bejön! Egyébként továbbra is tartom, h csak az arca szép, hangja nem sok van csak meg kell nézni egy élő koncertes felvételt színészileg meg ott áll, ahol Hannah Montana szóval sehol! Ja és az arca is gondolom a rengeteg drága krémtől szép v csak szimplán jó géneket örökölt, de 17 évesen amikor szinte minden csaj a pattanásokkal küzd nekem ne beszélje be senki, h neki nincs hiszen hormonjai is vannak nem? Nyugodtan lepontozhatsz én csak a véleményemet írtam le!

2010. aug. 2. 21:27
 29/39 A kérdező kommentje:
Na te meg utolsó válaszoló itt nézz szét: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=selena+gomez.. az amit te linkeltél ott a kérdések nem közvetlenül erre vonatkoznak. És mielőtt nekem állsz azelőtt gondolkozz el. Én nem írtam hogy szeretem.. csak kíváncsi voltam hogy mit gondol a többi ember! És én nem pontoztalak le.. nagyon sajnálom ha neked teli van a fejed ragyával de ezzel nem mindenki van így... és írj vissza nyugodtan nekem még nagy felháborodva, de nem érdekel mert mindenkinek megvan a véleménye és mint már említettem engem érdekelt hogy mit gondolnak az emberek.. ennyi.
2010. aug. 4. 09:14
 30/39 anonim ***** válasza:
igen
2010. aug. 13. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!