Szerinted Selena Gomez szép?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 14:53
11/39 anonim válasza:
szép , egzotikus aszem van benne olasz vér is :D
12/39 anonim válasza:
Szerintem úgy néz ki, mint egy nagycsoportos óvodás.
13/39 anonim válasza:
Egyszerűen tökéletes!!! Gyönyörű!!!
14/39 anonim válasza:
Gyönörűen csodálatosan szép!
(ezt a kérdést én tettem fel, olvassátok el!: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__84.. )
15/39 anonim válasza:
hat szepnek szep csak van amikor ott elol felcsatolja a hajat meg mikor az a szoke paroka van rajta az nekem nem jon be
16/39 anonim válasza:
Álomszép egy lány :D Szívesen lennék ő :)
17/39 anonim válasza:
tökátlag? háát még az a szerencse hogy 17 évesen nem egy felnőttes k**va.fiatal még mért ne lehetne cuki kislányos arca!nagyon is szép és azért ne fogjunk mindent a sminkre,mert rajta olyan sok smink nincs hogy átmásítsa az arcát nagyon szép érdekes arca van!és az anyukájára hasonlít!
19/39 anonim válasza:
NEM!!!!Szerintem NEM szép hanem GYÖNYÖRÜ!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!