nagyon jol néz ki:D kár h a sajátneméhezvonzodik:|
2010. szept. 2. 17:29
32/40 anonim válasza:
Továbbra sem értem,hogy nektek miért kár,hogy a saját neméhez vonzódik...
Ha a nőket szeretné akkor sem dugna meg titeket... xD
2010. szept. 2. 17:31
33/40 anonim válasza:
igen jól néz ki söt legjobban <3
2010. szept. 4. 18:58
34/40 anonim válasza:
szerintem meg nem...még talán felzselézett hajjal jobb is egy kicsit, de olyan,...dagadt feje van:S
nekem nem jön be.
2010. szept. 7. 20:07
35/40 anonim válasza:
Jaj légyszi te ne legyél már ilyen!! Lehet hogy a válaszolóknak semmi esélyük, de és akkor?? A remény hal meg utoljára:D Végül is ki tudja??? Hagyd már őket békén így is elég gáz nekik:(( Egyébként én is sajnálom. Ez van.
2010. szept. 15. 14:13
36/40 anonim válasza:
jól néz ki?
enyhe kifejezés :P
iiiiimmmááááddddoooomm:)
mindenél jobban
2010. szept. 26. 14:26
37/40 anonim válasza:
miaz h dagadt feje van??xD
ninxcs neki dagatd feje ugyan máár..
nah szval nem tudja senki h kibe mikor zug bele ez természetes de van amikor valaki minden interjut megnéz és már annyira szereti h a nevetését hallgatja egésznap és mindent tud az már lehet ténxleg belezugott..
de egyépként szerintem nem kár h meleg nagyon aranyos jófej csávo:P
2010. szept. 28. 15:16
38/40 anonim válasza:
Szerelmes vagyok belé. x)
De nem részletezem tovább, megtartom inkább az érzelmeim magamnak. :)
2010. okt. 6. 08:46
39/40 anonim válasza:
igen, nagyon jól néz ki!!!
Egy időben ő volt a kedvencem, mindenhova a nevét írtam, ő volt a háttérkép a gépen, szóval imádtam...
De mostanra valahogy meguntam...
2010. nov. 4. 11:29
40/40 anonim válasza:
hm...hat az h dagadt feje van ez egy nagy hülyeség:P s tényleg jó pasi, amit birok h szeplőske:):)és azok a szemek:P:P hm:D:D:D:D bár az h meleg.. a klippjeiben nem látszik de néztem pár fellépését a neten és ott eléggé B***is...Amúgy valahogy énis úgy voltam:P hallottam a What do you Want from me cimű dalát a rádióban, majd azon kaptam magam h nagyon tetszik a dal.utána néztem h egyáltalán ki énekli:P majd érdekes módon csak rá pár hétre töltöttem le a számait,amelyek nagyon tetszenek:) s a klippjei is nagyon bejönnek:) sajnos énis eléggé álmodozó típus vagyok:P de valahogy csak ki verem a fejemből,rem értitek mire célzok:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!