Szerintetek Adam Lambert jol nez ki?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 17:29
1/40 anonim válasza:
Szerintem igen. :D Viszont nem minden képen, meg sminkkel nekem nem jön be, de az új klipjében ahol nincs rajta smink, szerintem tök jól néz ki, helyes. :)
3/40 anonim válasza:
Iszonyú szexi(:
de meleg szóval ... :/
4/40 A kérdező kommentje:
melyik klippjére gondolsz?
2010. ápr. 17. 18:33
7/40 anonim válasza:
1. vagyok.
Én eddig csak egy klipjét láttam, a what do you want for me-t és abban nagyon jól néz ki szerintem, de ahogy már mondtam szigorúan smink nélkül. :) Sminkkel szerintem öreges az arca és nem is áll jól neki.
8/40 anonim válasza:
Tök helyes, jó számai vannak. Kár, hogy b*zi.
9/40 A kérdező kommentje:
hát igen,elég kár...de akk is olyan aranyos...ha meleg ha nem ritka aranyos pasi sztem:D
1nek: nézd meg még a For your entertainment és a Time for miracles klippjeit is sztem azokba is nagyon édi főleg az utóbbiba;)
2010. ápr. 19. 21:08
10/40 anonim válasza:
Iszonyat helyes és szexi. Sminkkel is, smink nélkül is. (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!