Melyik lehet az a videó? (Adam Lambert)
Figyelt kérdés
Régebben láttam egy videót Adam L egy fellépéséről youtube-on(lehet hogy egy díjátadon volt de nem bizti) a szímpad sarkainál pasik táncoltak egymással, elég szexin. Nem találom ezt a videót, nem tudjátok melyik lehet vagy ha hasonlót tudtok linkelhettek :)2011. júl. 11. 10:47
1/10 anonim válasza:
Hát szerintem elég sokszor táncolnak a színpad sarkainál szexi pasik Adam fellépésén:D Esetleg valami bővebb infó?
2/10 anonim válasza:
Előző vagyok, úgy értettem, hogy ez akármi lehet, mert vannak férfitáncosai kb. mindenhol:D esetleg AMA? http://www.youtube.com/watch?v=vywIkXclato
3/10 A kérdező kommentje:
Nem nem ez az, azért köszi :)
2011. júl. 11. 20:34
4/10 anonim válasza:
Hát akkor tulajdonképpen akármi lehet:D
5/10 anonim válasza:
Valami bővebb info? Vagy más jellegzetességre nem emlékszel? Gyors szám volt,vagy lassú?
6/10 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem melyik szám volt... Tudom, hogy rengeteg videón vannak táncosok, de abba a pasik egymással táncoltak kettesével, és elég erotikusan :P
2011. júl. 13. 09:15
7/10 anonim válasza:
Hát így nehéz,de legalább ki lehet zárni a GNT videókat,mert ott csak két fiú táncos volt összesen. Szétnézek a japán videók között,esetleg ott tudsz keresgélni te is. Biztosan nem díjátadó volt,mert azok rendszerint visszafogottabb műsorok. Inkább "külföldi" vendégfellépések pl pont Japánban,vagy Ausztráliában.
Ha találok valamit akkor linkelek.
9/10 anonim válasza:
Rájöttetek már, melyik volt? Engem is érdekelne ám! ;)
10/10 anonim válasza:
Ennyi infóból szinte lehetetlen, pedig elég régóta vagyok rajongó, talán a kérdező már megtalálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!