Én először azt gondoltam, mikor mindig a whataya want from me ment a viván, hogy francba, megint ez a b*zi??
aztán azon kaptam magam egyre többször, hogy azt dúdolom xD
és aztán láttam a for your entertainment klippjét, és elolvastam a dalszöveget (mikor hallgattam már akkor gyanús volt pár sor ;), azthittem félrehallom, de télleg a szexről énekel. és hozzá a gesztusai a klippben... *csöppcsöpp*
úgyhogy mostmár az egyik legnagyobb rajongója vagyok. és különben azt olvastam egy amcsi honlapon, hogy nem b*zi, hanem biszex :D ezt a képet látta már különben? iszonyat szexiiiiiiii
Amúgy nem biszex,csak a menedzser próbálja terelni a biszex téma felé.DE teljesen meleg.:D
2010. jún. 29. 10:59
23/40 anonim válasza:
nekem nagyon bejön.(amikor nincs nőnek öltözve-.-).szeretem a számait és kedves srácnak tűnik.szal kár h meleg.:S
2010. júl. 2. 21:47
24/40 anonim válasza:
De miért kár? :D Gondoljatok bele:ha nem lenne meleg a stílusa sem ilyen lenne.Nekünk meg amúgy is mindegy,mert ha hetero lenne akkor mi lenne?XD Nem lenne a pasink.:D A meleg srácok tök jó fejek.:D
És különben is,nála az a lényeg hogy hogyan énekel nem? És hihetetlenül tehetséges.:D
2010. júl. 3. 14:34
25/40 Aubrey* válasza:
Egyébként még csak 27 de mindegy:D
ÉS ha meleg ha nem ... nem sok esélye van hogy bármelyikünk is találkozik vele :(((( sajnooooos!!!
SZerintem is nagyon aranyos meg sexyy!
2010. júl. 16. 06:54
26/40 anonim válasza:
Adam 1982-ben született,tehát 2010 január 29.-én betöltötte a 28-at! Ezt azért illene tudni,annak aki állítólag a rajongója....
2010. júl. 16. 13:35
27/40 anonim válasza:
Nagyon jól néz ki!! Imádom
2010. aug. 2. 12:06
28/40 anonim válasza:
Aki ezt irta: Én először azt gondoltam, mikor mindig a whataya want from me ment a viván.....
Én is így voltam vele, aztán azon kaptam magam, hogy a youtube-on sokszor hallgatom....
Az a kép tényleg cuki,de az a nő nem kéne oda...(főleg nem meztelenül..)
2010. aug. 17. 19:18
29/40 anonim válasza:
Szerintem nagyon cuki és sexy,de kár,hogy meleg.Egy csomó jóképű híresség meleg:(
Nekem az If I Had You,és a For Your Entertainment a kedvenc számaim tőle,de a Wath Do You Want From Me is nagyon jó:)
2010. aug. 24. 12:16
30/40 anonim válasza:
Jajj már csajok ne csináljátok ezt! Miért? Mi lenne ha nem lenne meleg? Nem hiszem,hogy Magyarországra jönne, hogy a sok sikoltozó rajongója közül kiválasszon egyet aztán megkérje a kezét... Csak saját magatokat teszitek tönkre, ha egyfolytába azt hajtogatjátok, hogy "Ó pedig de cuki, kár, hogy meleg!", pedig ti is jól tudjátok, hogy akár meleg akár nem semmi esélyetek nála. Nem is rég olvastam egy cikket ahol egy 14 éves lány belezúgott(mert az ilyet nem lehet szerelemnek nevezni) Zac Efron-ba és 2 éven keresztül gyűjtött róla cikkeket, posztereket. Majd miután kikönyörögte a szüleinél elment az egyik filmpremierjére, hogy találkozzon vele. Ott állt a tömegbe, majd amikor Zac elment előttük a lány odakiáltott neki, hogy : "I love you!", de persze nagy volt a hangzavar(merthogy gondolom az összes többi lány is ugyan ezt kiabálta) és Zac meg se hallotta. Na a kiscsaj akkor fogta fel, hogy semmi esélye, de addigra már eltelt 2 év... Lécci csajok ne legyetek ilyenek! :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!