Adam Lambert tényleg meleg?
Figyelt kérdés
És ha igen, akkor ... szereti a lányokat is? Úgy értem.. biszexuális?2010. márc. 31. 22:49
51/55 anonim válasza:
feltűnt valakinek hogy 3 oldal óta veszekedtek?
Adam meleg és kész! ennyi téma lezárva!
52/55 anonim válasza:
és tegnap találkoztam vele és azt mondta hogy tart otthon 1
dinót!
rózsaszínt!
53/55 anonim válasza:
Ez már annyira szánalmas,hogy mindenki a szexualitásával van elfoglalva.Nem az a lényeg,hogy kivel fekszik le hanem az,hogy mi van belül!
55/55 anonim válasza:
Édes Istenem! Szegény Adam, ha ezt látná szerintem még ő szégyelné magát pár ember válasza miatt. Nincs felesége, nem is lesz és nem is volt soha! Kesha-val randizott egyszer, de nem feküdtek le! Kíváncsi volt milyen lehet nőkkel lefeküdni, ezért 29 éves korában lefeküdt az egyik barátnőjével, de semmiképp sem Kesha-val! És igen meleg, de már gondolkodott a biszexualitáson. Azt mondja magáról, hogy bi-kiváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!