Adam Lambert tényleg meleg?
Jézusom! Te vagy egy teljesen más emberről beszélsz mint akiről a kérdés szól vagy nem vagy épelméjű!
Hallottam már értelmetlen pletykákat Adamről amiket szennylapok vagy szánalmas oldalak terjesztenek na de ez még új:) Honnan szedted hogy Adamnek felesége van? Emberek fogadjátok már el ennyi idő után hogy Adam Lambert homoszexuális és ne ítéljétek el ezért! Ő egy igazán tehetséges énekes!
Mi ez a sok gyökérség itt már megint?! Nem tudom eldönteni, sírjak-e, vagy nevessek...Valaki azt írta, hogy 12 éves kora óta meleg, erre beoltották, hogy nem, mert 18 évesen jött rá...Na akkor először ezt tisztázzuk. Valaki nem akkortól lesz meleg, amikortól rájön, és ez volt Adamnél 12 éves kora körül, saját bevallása szerint.
A másik meg, hogy NEM FEKÜDTEK LE KESHA-VAL! Arról nem lehet biztosat tudni, hogy csók volt-e, de ez már lényegtelen, ami fontos, hogy csak MÉDIAFOGÁS VOLT!(és bejött!)
A harmadik, teljesen elmebeteg agyszülemény pedig, hogy felesége van...Nőjetek már fel emberek!
És végül, mégis hogyan hazudna erről? Egészen x éves kora óta azt tervezgette, hogy "hűde jó lesz ha én eljátszom a meleg srácot, mert akkor ha majd 27 éves koromban felfedeznek akkor milyen menő lesz már" Ennyire ne legyetek naivak... Biztos ugyanebből az okból volt együtt évekig Cheeks-szel (gyengébbek kedvéért Brad), tényleg, hát nem nyilvánvaló?! Nem, nem az. Mert ilyen nincs. Fogjátok már föl azzal a csöppnyi agyatokkal.
Ja és még valami, ha Adam hetero lenne, attól nektek miben lenne jobb? Elmondom: semmiben.
Na további szép estét.
Na erről beszélek... itt egy két embernek fogalma sincs hogy ki is az az Adam Lambert, hogy jutott oda ahol most van!:)
Köszönöm kedves utolsó;)Mindent leírtál amire nekem már nem volt energiám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!