Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Adam Lambert tényleg meleg?

Adam Lambert tényleg meleg?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor ... szereti a lányokat is? Úgy értem.. biszexuális?
2010. márc. 31. 22:49
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
HOL NÉZTED TE SZERENCSÉTLEN??? UGYANARRÓL AZ EMBERRŐL BESZÉLÜNK??? NEKEM AKAROD MEGMAGYARÁZNI TE IDIÓTA? NE IDEGESÍTS MÁR! TUDOD VAN KÜLÖNBSÉG AZ ÁLOM MEG A VALÓSÁG KÖZÖTT...
2010. okt. 6. 19:25
 32/55 anonim ***** válasza:

Jézusom! Te vagy egy teljesen más emberről beszélsz mint akiről a kérdés szól vagy nem vagy épelméjű!

Hallottam már értelmetlen pletykákat Adamről amiket szennylapok vagy szánalmas oldalak terjesztenek na de ez még új:) Honnan szedted hogy Adamnek felesége van? Emberek fogadjátok már el ennyi idő után hogy Adam Lambert homoszexuális és ne ítéljétek el ezért! Ő egy igazán tehetséges énekes!

2010. okt. 6. 20:14
 33/55 anonim válasza:
Sajnos azt kell mondanom,hogy igen meleg mert ha beírod a képkeresőbe ,hogy Adam Lambert kiad 1 képet amin férfivel smárol.De mind1 ez nem z én dogom,ráhagyom
2011. jan. 9. 18:54
 34/55 anonim ***** válasza:
Most akkor tök komolyan.. Van felesége? xD szegénykémnek csak férje lehetne ha lenne.. De az mondjuk lehetne Tommy drága szívem, aki tuti nem heteró.. De azért édes ahogy megpróbálja elhitetni velünk.. Ja amúgy én egy kicsit gondolkodtam és arra jutottam, hogy Adam hazudik.. Vagy heteró vagy biszex de biztos, hogy nem meleg... Ez van be kell, hogy lássuk ő sem lehet ennyire tökéletes..:/
2011. jan. 10. 20:28
 35/55 anonim ***** válasza:
Amúgy én láttam egy képet amin keshaval van és hát elég közel hajoltak egymáshoz de ugye ez csak egy kép nem tudhatjuk mi történt utánna.. Bár én lettem volna Kesha helyében :$ :));)) ^_^
2011. jan. 10. 20:34
 36/55 anonim ***** válasza:
Istenem nőj már fel... te remélem nem mondod magad rajongónak...Ne hitegesd már magad! Adam meleg, de tudnád ha egy kicsit is követnéd a vele kapcsolatos dolgokat!;)
2011. jan. 10. 20:54
 37/55 anonim ***** válasza:
Basszus az ilyen emberek annyira feltudják baszni a fejem..most gondolj már bele.. De mindegy is nem próbálom neked megmagyarázni, mert szűk agyaddal úgysem tudnád felfogni.. Tuti hogy nem meleg próbálj már meg belegondolni egy kicsit.. Ismersz egyáltalán meleg embert??
2011. jan. 11. 16:53
 38/55 anonim ***** válasza:
Jézusom... te mért írsz Adammel kapcsolatos kérdésekhez ha semmit sem tudsz róla? Most ez megint honnan jött? Mért nem meleg te szerencsétlen? Mert te kitaláltad akkor az úgy is van? Igen drága én ismerek meleg embereket, nem is egyet, de nem is értem hogy jött ez ide!
2011. jan. 11. 17:57
 39/55 anonim ***** válasza:

Mi ez a sok gyökérség itt már megint?! Nem tudom eldönteni, sírjak-e, vagy nevessek...Valaki azt írta, hogy 12 éves kora óta meleg, erre beoltották, hogy nem, mert 18 évesen jött rá...Na akkor először ezt tisztázzuk. Valaki nem akkortól lesz meleg, amikortól rájön, és ez volt Adamnél 12 éves kora körül, saját bevallása szerint.

A másik meg, hogy NEM FEKÜDTEK LE KESHA-VAL! Arról nem lehet biztosat tudni, hogy csók volt-e, de ez már lényegtelen, ami fontos, hogy csak MÉDIAFOGÁS VOLT!(és bejött!)

A harmadik, teljesen elmebeteg agyszülemény pedig, hogy felesége van...Nőjetek már fel emberek!

És végül, mégis hogyan hazudna erről? Egészen x éves kora óta azt tervezgette, hogy "hűde jó lesz ha én eljátszom a meleg srácot, mert akkor ha majd 27 éves koromban felfedeznek akkor milyen menő lesz már" Ennyire ne legyetek naivak... Biztos ugyanebből az okból volt együtt évekig Cheeks-szel (gyengébbek kedvéért Brad), tényleg, hát nem nyilvánvaló?! Nem, nem az. Mert ilyen nincs. Fogjátok már föl azzal a csöppnyi agyatokkal.

Ja és még valami, ha Adam hetero lenne, attól nektek miben lenne jobb? Elmondom: semmiben.

Na további szép estét.

2011. jan. 11. 19:21
 40/55 anonim ***** válasza:

Na erről beszélek... itt egy két embernek fogalma sincs hogy ki is az az Adam Lambert, hogy jutott oda ahol most van!:)

Köszönöm kedves utolsó;)Mindent leírtál amire nekem már nem volt energiám!

2011. jan. 11. 19:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!