Adam Lambert tényleg meleg?
Úristen :D Nem gondolod hogy ha nem lenne meleg akkor nem ilyen lenne az egész stílusa.
Egyébként én nagyot csalódnék benne ,ha a média és a menedzsere kedvéért lányokkal is lenne... Miért kéne csak azért megjátszania magát mert néhány embernek az jobban tetszene. Ő meleg,és ezt ki is mutatja,felvállalja és jól is teszi.:) Képmutatás lenne csak azért lányokkal mutatkoznia mert a menedzsere azt akarja...
Nem értem, hogy sokan mit izélnek! Suerintem meleg pasiként irtó cuki!! Aki Adam rajongója, az nyilván így szerette meg, ahogy van!! És ha hetero lenne, lehet,hogy nem lenne ilyen! És szerintem ő az egyetlen pasi, akinek jól áll ez a nőies smink! Kifejezetten szexy benne! :D
Ez a Keshás dolog meg úgy ahogy van kamu!! Szal ennyih!
nem kavart keshával!!! ez csak a neon.hu hülyesége-.-"
és meleg de a szeret lányokkal csókolozni meg felizgatja ha a lányok sikoltanak a koncertjein és ugyanugy szépnek tartja a női testet:$
én imádom őt olyan édes<3
Nah szval először is nem kavart keshával ez a neon.hu hülyesége...
vagy netán ti láttátok ahol bevalja???
ha csak olvastátok közlöm veletek KAMU
és Adam meleg+kesha csak a jó barátja chh-.-
jah és nem 12 éves kora ota meleg xD
18 évesen jött rá és az anyja meg tudta végig de nem szolt neki mert nem akarta letámadni ..
Kedves utolsó? Ezt mikor álmodtad? Most komolyan ennyire ostoba vagy vagy csak egy olcsó viccnek szántad? Mert viccnek rossz... Szóval nem tudom minek kell baromságokat irogatni. Kérlek ha semmit nem tudsz Adam-ről akkor ne válaszolj egy vele kapcsolatos kérdésre! Ezt a lehetőséget hagyd meg nekünk Glambert-öknek!
Amúgy meg rajongónak sem kell lenni ahhoz hogy valaki tudja Adam meleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!