Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Adam Lambert tényleg meleg?

Adam Lambert tényleg meleg?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor ... szereti a lányokat is? Úgy értem.. biszexuális?
2010. márc. 31. 22:49
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
Adam meleg, már 12 éves kora óta. Viszont tényleg egy 18 éves lány tanította meg csókolózni 14 éves korában. (Már akkor is biztos ilyen édes és ellenállhatatlan volt. :$ x)) Ke$hával nem feküdt le, csak állítólag smároltak, de ez nem tudom, hogy igaz-e, mert olvastam, hogy előttem már írták, hogy ez hazugság. Szóval igen, Adam meleg, de a menedzsere is próbálja rávenni Adamet a biszexségre, és hát Adam is kíváncsi milyen lehet lánnyal, ... Nagyon remélem, hogy nincs minden veszve. Bár nem tudom miért örülök neki, de olyan vérbeli pasiként sokkal vonzóbb számomra. ^^
2010. aug. 2. 07:28
 22/55 anonim ***** válasza:
100%

Úristen :D Nem gondolod hogy ha nem lenne meleg akkor nem ilyen lenne az egész stílusa.

Egyébként én nagyot csalódnék benne ,ha a média és a menedzsere kedvéért lányokkal is lenne... Miért kéne csak azért megjátszania magát mert néhány embernek az jobban tetszene. Ő meleg,és ezt ki is mutatja,felvállalja és jól is teszi.:) Képmutatás lenne csak azért lányokkal mutatkoznia mert a menedzsere azt akarja...

2010. aug. 2. 17:37
 23/55 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti vagyok és én nem szeretném, hogy megváltozzon, mert így imádom, amilyen most. A Rolling Stone-os interjúját is olvasva, teljesen beleszerettem. Ha nem lenne ennyire szexi és tehetséges, akkor is megfogott volna a gondolkodás módja. Szerintem egy elbűvölő ember és csodálom. ^^
2010. aug. 4. 16:51
 24/55 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy sokan mit izélnek! Suerintem meleg pasiként irtó cuki!! Aki Adam rajongója, az nyilván így szerette meg, ahogy van!! És ha hetero lenne, lehet,hogy nem lenne ilyen! És szerintem ő az egyetlen pasi, akinek jól áll ez a nőies smink! Kifejezetten szexy benne! :D

Ez a Keshás dolog meg úgy ahogy van kamu!! Szal ennyih!

2010. aug. 15. 21:32
 25/55 anonim ***** válasza:

nem kavart keshával!!! ez csak a neon.hu hülyesége-.-"

és meleg de a szeret lányokkal csókolozni meg felizgatja ha a lányok sikoltanak a koncertjein és ugyanugy szépnek tartja a női testet:$

én imádom őt olyan édes<3

2010. szept. 4. 19:02
 26/55 anonim ***** válasza:

Nah szval először is nem kavart keshával ez a neon.hu hülyesége...

vagy netán ti láttátok ahol bevalja???

ha csak olvastátok közlöm veletek KAMU

és Adam meleg+kesha csak a jó barátja chh-.-

2010. szept. 28. 15:21
 27/55 anonim ***** válasza:

jah és nem 12 éves kora ota meleg xD

18 évesen jött rá és az anyja meg tudta végig de nem szolt neki mert nem akarta letámadni ..

2010. szept. 28. 15:22
 28/55 anonim válasza:
Emberek hogy lenne meleg ha felesége van???(Talán ez a meleg szöveg neki abba jó hogy ne szeressenek bele a nők)egy kis logika -.-"
2010. okt. 5. 17:34
 29/55 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó? Ezt mikor álmodtad? Most komolyan ennyire ostoba vagy vagy csak egy olcsó viccnek szántad? Mert viccnek rossz... Szóval nem tudom minek kell baromságokat irogatni. Kérlek ha semmit nem tudsz Adam-ről akkor ne válaszolj egy vele kapcsolatos kérdésre! Ezt a lehetőséget hagyd meg nekünk Glambert-öknek!

Amúgy meg rajongónak sem kell lenni ahhoz hogy valaki tudja Adam meleg!

2010. okt. 5. 21:15
 30/55 anonim válasza:
Felesége van bnőmel néztük szóval sajnálak ha nagy fan ja vagy és ezt nem tood
2010. okt. 6. 18:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!