Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért nem lehet szeretni...

Miért nem lehet szeretni SP-t? Nekem ő a best bár nem tudom, hogy minek bántani! Aki erre tud választ az írjon

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 14:41
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

"4)akinek nem tetszik hagyja meg a véleményét magának"

A kérdést nyilván olyanoknak tetted fel, akik nem szeretik, ugyanis normális választ olyanoktól akik szeretik, nem kaphatsz maga a kérdés miatt. Akkor most mi is van? Mondjuk vagy ne? :D

2010. márc. 29. 14:42
 22/29 anonim ***** válasza:
Őt csak a 12-13 max. 14 évesek szeretik, ők is csak azért, mert még nem fejlődött ki a személyiségük, ami egyébként 17-18 évesen szokott kialakulni. xD
2010. márc. 29. 20:36
 23/29 anonim ***** válasza:
ska reggae music all night long!!
2010. márc. 29. 21:51
 24/29 A kérdező kommentje:
ja elnézést hogy csak most válaszolok de nem figyeltem nem értem gép elé ja ja és a 4. kijelentésem az nem az lenne csak véletlen ide írtam az lenne a 4. h válaszaitokat továbbra is várom ugyan is msn-eztem és vitatkoztam közösbe szal elnézést kérek. szijasztok
2010. márc. 30. 20:12
 25/29 anonim ***** válasza:
en 14 eves lany vagyok es nem szeretem szerintem nem jo egy csepet se tul nyalas zeneket enekel es nemtom ki az a hulye aki ezt szereti mar bocsi de te se fogod szeretni par ev mulva
2010. márc. 31. 15:23
 26/29 anonim válasza:
Eddig nem tudtam, hogy ki az az SP, de most már azt kívánom, hogy bár meg se tudtam volna. A Taigetoszról kellett volna lehajítani korábban....:D
2010. márc. 31. 16:47
 27/29 Valkyrja ***** válasza:

hmmm...... Tudjátok meg, kedves előttem szólók, hogy haragszom rátok :D Minden olyan választ ellőttetek, ami rám is igaz :D De azért én is leírom:

- nincs saját stílusa

- nincs normális énekhangja (de a beszédhangja se különb Oo )

- a... khm... ''zenéjének'' semmi értelme... énekel világrengető témákról meg mindent áthidaló szerelemről olyan stílusban, amit még egy hároméves költőtanonc is túlszárnyal... köszönjük -.-

- ráadásul még csúnya is xD férfiatlan, de hogy meleg lenne vagy AIDS-es, az már nem érdekel

- meg amúgy is! íme egy futószalagon legyártott sablonsenki, akit amilyen gyorsan felkap a közélet, ugyanolyan lendülettel el is fog süllyeszteni... remélhetőleg...

2010. márc. 31. 22:43
 28/29 Valkyrja ***** válasza:

22:43-as vagyok:

egyébként 19 éves vagyok, nőstény Homo Sapiens és büszke vagyok arra, hogy utoljára 8 éve hallgattam nyálzenét önszántamból! :D Akkor rájöttem, hogy a melodic metalban és a komolyzenében több a művésziség :D ajánlom neked is :D

2010. márc. 31. 22:45
 29/29 anonim válasza:
én is 14 éves (lány) vagyok, de engem SP-ben semmi sem fogott meg, sőt, inkább taszított... Semmivel sem emelkedik ki a többiek közül, nincs benne semmilyen nagy különlegesség, én ezt így gondolom (sry akit ezzel megbántottam-rajongók)
2010. jún. 3. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!