Miért nem lehet szeretni SP-t? Nekem ő a best bár nem tudom, hogy minek bántani! Aki erre tud választ az írjon
"4)akinek nem tetszik hagyja meg a véleményét magának"
A kérdést nyilván olyanoknak tetted fel, akik nem szeretik, ugyanis normális választ olyanoktól akik szeretik, nem kaphatsz maga a kérdés miatt. Akkor most mi is van? Mondjuk vagy ne? :D
hmmm...... Tudjátok meg, kedves előttem szólók, hogy haragszom rátok :D Minden olyan választ ellőttetek, ami rám is igaz :D De azért én is leírom:
- nincs saját stílusa
- nincs normális énekhangja (de a beszédhangja se különb Oo )
- a... khm... ''zenéjének'' semmi értelme... énekel világrengető témákról meg mindent áthidaló szerelemről olyan stílusban, amit még egy hároméves költőtanonc is túlszárnyal... köszönjük -.-
- ráadásul még csúnya is xD férfiatlan, de hogy meleg lenne vagy AIDS-es, az már nem érdekel
- meg amúgy is! íme egy futószalagon legyártott sablonsenki, akit amilyen gyorsan felkap a közélet, ugyanolyan lendülettel el is fog süllyeszteni... remélhetőleg...
22:43-as vagyok:
egyébként 19 éves vagyok, nőstény Homo Sapiens és büszke vagyok arra, hogy utoljára 8 éve hallgattam nyálzenét önszántamból! :D Akkor rájöttem, hogy a melodic metalban és a komolyzenében több a művésziség :D ajánlom neked is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!