Miért nem lehet szeretni SP-t? Nekem ő a best bár nem tudom, hogy minek bántani! Aki erre tud választ az írjon
:D Csak nem egy 14 éves rajongóhoz van szerencsénk? :D
Nekem semmi bajom a sráccal, azon kívül, hogy szerintem elég gyenge zenét játszik. De ezt az aids-es, meleg folgot én is túlzásnak vélem.
A kvantumelmélet tükrében a Heisenberg-féle határozatlansági reláció lehet a kulcs, ahol a részecskének nincs pontos helye, csak valószínű pozíciói. Minél pontosabban ismerem a részecske helyzetét, annál kevésbé a sebességét, és fordítva.
Ez a megfontolás és a termodinamika második főtételének gondolata vezetett arra a megállapításra, hogy még az olyan extrém objektumok, mint a fekete lyuk, amelynek felszínéről még a fény sem tud kilépni, is képesek sugárzást kibocsájtani. Bár ennek megvilágítására szükség lenne a képzetes idő definíciójára is.
Szerintem ezért.
10-15 éves csaj lehetsz.
és am azé utálom mert tehetségetelen..
majd meglátod 1 év mulva losz*rt sem fox rola hallani,eltűnik a sülylesztőben
Mivel tudományok témakörben tetted fel a kérdést, én is igyekszem ennek fényében megvizsgálni.
Elsősorban evolúciós indokok állhatnak a háttérben.
Tehát lehetséges okok:
1. A populáció egyes tagjai versenytársat láthatnak benne, és ezért próbálják aláásni a tekintélyét.
2. Ugyankkor lehet csoportszelekció is, miszerint a veszélyes a populáció egészének fennmaradására illetve fejlődésére nézve, és ezért próbálják kiközösíteni.
3. Elképzelhető tovább az is, hogy ő egy új, fejletteb generációhoz tartozik, és az ellenszenv a visszamaradottak küzdelme az életben maradásért. (ebben az esetben a természetesen az az ilyen ellenszevet tápláló egyedek lassan szelektálódni fognak)
...
-A gazdag apja dobta bele a popszakmába
-Meleg, bármennyire is tagadja
-Nyálgép, nincs benne semmi férfias (talán még alul sem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!