Miért nem lehet szeretni SP-t? Nekem ő a best bár nem tudom, hogy minek bántani! Aki erre tud választ az írjon
1)nem 10-15 éves vok hanem 17
2)Ezek csak pletykák amiket róla terjesztenek
3)Volt szerencsém meg ismerni sztem semmi baj vele
4)akinek nem tetszik hagyja meg a véleményét magának
"4)akinek nem tetszik hagyja meg a véleményét magának"
Ácsi kislány! Nem azt kérdezted, hogy miért nem szeretjük? Az előzőek csak válaszoltak rá! És csak a saját véleményüket mondták - amit senkinek nem tilthatsz meg egy szabad országban.
Amúgy meg. Én azért nem szeretem, mert egyrészt semmi stílusa, másrészt azt hiszi, hogy attól, hogy van x számú rajongója, ő már igazi világsztár, aki mindent megtehet. És most hiába mondod, hogy nem, ő kedves, jófej, aranyos, cukcsi-mukcsi, nem fogom elhinni, mert akármelyik "celebre" mutatnék rá, ugyanezt mondanád szerintem.
Ízlések és pofonok. Én 10 évesen nőttem ki a tucatpopból, és indultam el a rock irányába. Szurkolok, hogy sok mindenkinek sikerüljön "átállnia", mert sokkal szebb így az élet.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:42nak:
én is így voltam vele, csak én inkább alternatív és jazz irányba mentem el. de bármi jobb szinte mint ez a tucatpop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!