Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért nem lehet szeretni...

Miért nem lehet szeretni SP-t? Nekem ő a best bár nem tudom, hogy minek bántani! Aki erre tud választ az írjon

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 14:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%
Sp bu*i, köcsög, emós divatmajom, és még aidses is!:D Továbbá napiszar celeb, egy kis hülye gyerek, az ország többsége utálja, csak a 14éves kis hülye belterjes ribik istenítik.
2010. márc. 22. 16:26
 12/29 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy a South Parkról van szó. Ki a rák az az SP?
2010. márc. 22. 17:01
 13/29 anonim ***** válasza:
2010. márc. 22. 17:11
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
SP egy hülyegyerek aki amerikai sztárok zenei alapjaira pofázik sz*rságokat, éder krisztián a neve ha jól tudom, ilyen kis bu*i kancsó.
2010. márc. 22. 17:12
 15/29 anonim válasza:
azért mert volt 1 underground szellemisége amit elbaszott és 1 csicska meg kis búza ez kell a médiának tinisztár a tinicsajoknak és koncert 13:00 kor igen ez a karrier akár csak Hannah Montana akár verzéjük is lehetne Hanna Montana vs Sp I love to eat your shit
2010. márc. 22. 18:45
 16/29 A kérdező kommentje:

1)nem 10-15 éves vok hanem 17

2)Ezek csak pletykák amiket róla terjesztenek

3)Volt szerencsém meg ismerni sztem semmi baj vele

4)akinek nem tetszik hagyja meg a véleményét magának

2010. márc. 23. 14:04
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

"4)akinek nem tetszik hagyja meg a véleményét magának"

Ácsi kislány! Nem azt kérdezted, hogy miért nem szeretjük? Az előzőek csak válaszoltak rá! És csak a saját véleményüket mondták - amit senkinek nem tilthatsz meg egy szabad országban.

Amúgy meg. Én azért nem szeretem, mert egyrészt semmi stílusa, másrészt azt hiszi, hogy attól, hogy van x számú rajongója, ő már igazi világsztár, aki mindent megtehet. És most hiába mondod, hogy nem, ő kedves, jófej, aranyos, cukcsi-mukcsi, nem fogom elhinni, mert akármelyik "celebre" mutatnék rá, ugyanezt mondanád szerintem.

Ízlések és pofonok. Én 10 évesen nőttem ki a tucatpopból, és indultam el a rock irányába. Szurkolok, hogy sok mindenkinek sikerüljön "átállnia", mert sokkal szebb így az élet.

2010. márc. 23. 16:42
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak:ÉLJEN A ROCK!!!!:)
2010. márc. 23. 20:32
 19/29 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:42nak:

én is így voltam vele, csak én inkább alternatív és jazz irányba mentem el. de bármi jobb szinte mint ez a tucatpop.

2010. márc. 23. 20:41
 20/29 anonim ***** válasza:
16:42-es vagyok, és egyet értek az utolsó kettővel. :) tucatpopnál akármi jobb, még a mosógép zaja is. :D
2010. márc. 24. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!