Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy lehet vv Évát szeretni?

Hogy lehet vv Évát szeretni?

Figyelt kérdés

de komolyan kérdem

köpköd anyázik ha szólva van baki hazudik háát az nem is így volt...

2011. márc. 8. 18:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem szeretet kérdése, de ha ő ott van, akkor történik valami, amiért van értelme nézni a műsort.
2011. márc. 8. 18:25
 2/14 A kérdező kommentje:

nem "baki" hanem "neki"

sry

2011. márc. 8. 18:26
 3/14 A kérdező kommentje:

"Nem szeretet kérdése, de ha ő ott van, akkor történik valami, amiért van értelme nézni a műsort."

mér mi történik? össze vissza sipákol

Alekosz legalább leoltja az embert van stílusa szövege

de ez mit tett le az asztalra?

meg amúgy is olyan ronda smink nélkül hogy szerepelhetne 1 horror filmbe...

2011. márc. 8. 18:28
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
engem is roppant mód idegesít az a nő!meg tudnám tépni,azt hiszi hogy egyéniség,meg jó fej az idióta viselkedésével,közbe qrvára nem. csak azért van még mindig bent mert egy r ibanc és csinálja a feszültséget. majd figyeljétek meg h rá fog mászni Alekra(aki szerintem megnyeri)csak azért h kivehesse a részét a főnyereményből,amire persze semmi esélye.
2011. márc. 8. 18:30
 5/14 A kérdező kommentje:

világ összes rossz tulajdonsága meg van ebbe a nőbe.. aztán meg megy bőgni jaaaj engem senki nem szeret mindig bántanak...

komolyan dögöljön meg :D

2011. márc. 8. 18:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Mégis a mai Blikk azt irja Ö a legesélyesebb a csajok közül!!72%!!
2011. márc. 8. 18:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ezt a műsort szeretni egyáltalán
2011. márc. 8. 18:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Hogy lehet a valóvilágot szeretni?
2011. márc. 8. 19:09
 9/14 anonim ***** válasza:
70%
Én ma nagyon megutáltam Évát, pedig eddig bírtam, remélem más is így van vele, remélem Szandi mégis őt hívja ki és kiesik.
2011. márc. 8. 20:47
 10/14 anonim ***** válasza:
24%

18:30 - Hogy venné ki a részét, ha az a szerencsétlen Alkesz nyerne? Ha - ne adj Isten - tényleg az a keselyű forma, műveltnek álcázott majom nyerné meg a főnyereményt, maximum egy italra hívná meg a villatársait, mert annyira zsugori, zsidó fajta. A tegnapi adásban ezt rendesen kinyilvánította, de már ezelőtt a saját szülei is beszéltek a zsidó természetéről. Hát elemében volt ebben a játékban is. Undorító módon viselkedett.

Hozzáteszem: a gátlástalanul törtető Évát sem szeretem.

2011. márc. 9. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!