Csak én rühellem már Taylor Swiftet?
Régebben sem volt szimpatikus, de legalább nem ő folyt a csapból is. Mostanában már falra mászok a hype-tól ami körülveszi teljesen indokolatlanul.
Legalább a zenéje lenne jó, de a hangja nagyon gyengécske, a klipjei gagyik és állandóan csak ugyanarról énekel. Semmi változatos, semmi egyedi nincs benne.
Az alapvető habitusa, személyisége is bosszantó. A megnyilvánulásai alapján egy kényeskedő, beképzelt, vinnyogós kis színészcsitri, ráadásul a szörnyű kategóriából: Minden mű, amit csinál, de tényleg. A magánéletét nem is lehet komolyan venni, annyira megjátssza magát állandóan.
Mindezek mellett szegénykém sosem volt egy szépség, mostanra talán megtalálta azt a hajat, ami valahogy áll neki, de még így is egy menyétre emlékeztet az arca, az "alakja" meg olyan, mint egy 14 éves fiúnak.
Mindezek mellett egyszerűen nem értem, mit esznek rajta annyira, hogy rekordokat döntöget meg díjakat kap egymás után. A világ legátlagosabb énekesnőjeként ismerte meg szerintem mindenki, kétlem, hogy ez az éves alatt változott, maximum a körítés még szájbarágósabb lett. Ezért is tettem fel ezt a kérdést.
#41 Lenyűgöző érvelés. Honnan másoltad, a starity.hu-ról? Igényes. :D
Mondd meg nekem kérlek, miért csak irigységből fakadhat az utálat az ő esetében. De ezúttal használható gondolatokkal alátámasztva.
Az meg, hogy ki mennyire sikeres és ki mit ér el, eléggé relatív, nem gondolod? Csak az számít igazán sikeresnek, aki befutott popénekesnő? Más területen ezt a "szintet" akkor ezek szerint nem lehet elérni? Magyarázd meg, kérlek, mindenféle indulat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!