Csak én rühellem már Taylor Swiftet?
Régebben sem volt szimpatikus, de legalább nem ő folyt a csapból is. Mostanában már falra mászok a hype-tól ami körülveszi teljesen indokolatlanul.
Legalább a zenéje lenne jó, de a hangja nagyon gyengécske, a klipjei gagyik és állandóan csak ugyanarról énekel. Semmi változatos, semmi egyedi nincs benne.
Az alapvető habitusa, személyisége is bosszantó. A megnyilvánulásai alapján egy kényeskedő, beképzelt, vinnyogós kis színészcsitri, ráadásul a szörnyű kategóriából: Minden mű, amit csinál, de tényleg. A magánéletét nem is lehet komolyan venni, annyira megjátssza magát állandóan.
Mindezek mellett szegénykém sosem volt egy szépség, mostanra talán megtalálta azt a hajat, ami valahogy áll neki, de még így is egy menyétre emlékeztet az arca, az "alakja" meg olyan, mint egy 14 éves fiúnak.
Mindezek mellett egyszerűen nem értem, mit esznek rajta annyira, hogy rekordokat döntöget meg díjakat kap egymás után. A világ legátlagosabb énekesnőjeként ismerte meg szerintem mindenki, kétlem, hogy ez az éves alatt változott, maximum a körítés még szájbarágósabb lett. Ezért is tettem fel ezt a kérdést.
Kérsz egy béta blokkolót ember?
Minden sztárocska adományozik, minden sztárocska kedves a rajongóival (belőlük él, mégis milyen legyen?), minden sztárocska bemegy beteg emberekhez, mert ez az elvárt. Az évi "adomány-adagot" a legtöbbjük teljesíti, hogy jó embernek tűnjenek.
Arról meg, hogy "hogy lehet egy ilyen embert utálni, hiszen nem is ismered": Te sem ismered, nem tudhatod, hogy milyen a való életben. És amúgy is, minden ember máshogy ítél meg egy másik embert. Amíg te egy arany embernek látod, én egy álszent ripacsnak. Felesleges is bizonygatni az igazad, főleg úgy, hogy borzasztóan elfogult vagy.
Bírom azt is, amikor az elvakult rajongók meghallják, hogy valaki csúnyának nevezte a bálványukat, és csak azzal tudnak visszavágni, hogy "te biztos csúnyább vagy". Persze, mindenki csúnyább, mint ő, egy hétköznapi ember nem lehet szebb. :D
Mellesleg ez egy elég régi kérdés. Vadászol az utálkozókra? :D
Az írásmódodból ítélve valszeg te tényleg 12 éves vagy. Kettőnk közül nem nekem kell tanulnom "gecccc" :D Kis gyökér.
Mondjuk meg sem lepődök, Taylor Swift rajongóinak átlag életkora 12. :D Semmi gond, majd kinövöd. Addig is maradj ilyen cuki.
16 éveshez képest elég fejletlen vagy szellemileg.
Remélem tanulni mész, szia :)
Nem úgy volt, hogy mész?
:) sziaszia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!