Csak én rühellem már Taylor Swiftet?
Régebben sem volt szimpatikus, de legalább nem ő folyt a csapból is. Mostanában már falra mászok a hype-tól ami körülveszi teljesen indokolatlanul.
Legalább a zenéje lenne jó, de a hangja nagyon gyengécske, a klipjei gagyik és állandóan csak ugyanarról énekel. Semmi változatos, semmi egyedi nincs benne.
Az alapvető habitusa, személyisége is bosszantó. A megnyilvánulásai alapján egy kényeskedő, beképzelt, vinnyogós kis színészcsitri, ráadásul a szörnyű kategóriából: Minden mű, amit csinál, de tényleg. A magánéletét nem is lehet komolyan venni, annyira megjátssza magát állandóan.
Mindezek mellett szegénykém sosem volt egy szépség, mostanra talán megtalálta azt a hajat, ami valahogy áll neki, de még így is egy menyétre emlékeztet az arca, az "alakja" meg olyan, mint egy 14 éves fiúnak.
Mindezek mellett egyszerűen nem értem, mit esznek rajta annyira, hogy rekordokat döntöget meg díjakat kap egymás után. A világ legátlagosabb énekesnőjeként ismerte meg szerintem mindenki, kétlem, hogy ez az éves alatt változott, maximum a körítés még szájbarágósabb lett. Ezért is tettem fel ezt a kérdést.
Na, szóval sikerült összeszednem magam. Úgy érzem, "lezárásképpen" írni akarok neked valamit.
Én vitatkoznék, de nincs türelmem végigolvasni, amiket írsz. Végtelenül butuska vagy, ne haragudj. Ez építő kritika akar lenni. Olyan vagy, mint egy kis gumilabda, amivel a tesiórákon kidobóznak a diákok. Pattogsz, pattogsz a plafonig. Figyelj, tök jó ez a szenvedély, amivel imádod a bálványod, de így, ezzel a stílussal soha, de soha nem fog komolyan venni senki, köztük én sem, szóval vagy szedd össze magad, vagy ne írj ide. Amint válaszolsz valami értékelhetőt, ígérem, hogy elolvasom az eddig írt szösszeneteidet. Végig. :)
Taylor Swift egy kalap szar.
Tehetségtelen, full-auto tune, ja meg persze apucinak jó sok pénze van. A klipjei rohadt unalmasak.. egyszerűen hányinger az egész csaj.
Ja és a Wildest Dreams számát is Del Reytől lopta..
Nem áll semmiből a csaj csak osszelopkodni a tehetséges eloadoktol az anyagot aztán jól kitomi apuci a penzevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!