Csak én rühellem már Taylor Swiftet?
Régebben sem volt szimpatikus, de legalább nem ő folyt a csapból is. Mostanában már falra mászok a hype-tól ami körülveszi teljesen indokolatlanul.
Legalább a zenéje lenne jó, de a hangja nagyon gyengécske, a klipjei gagyik és állandóan csak ugyanarról énekel. Semmi változatos, semmi egyedi nincs benne.
Az alapvető habitusa, személyisége is bosszantó. A megnyilvánulásai alapján egy kényeskedő, beképzelt, vinnyogós kis színészcsitri, ráadásul a szörnyű kategóriából: Minden mű, amit csinál, de tényleg. A magánéletét nem is lehet komolyan venni, annyira megjátssza magát állandóan.
Mindezek mellett szegénykém sosem volt egy szépség, mostanra talán megtalálta azt a hajat, ami valahogy áll neki, de még így is egy menyétre emlékeztet az arca, az "alakja" meg olyan, mint egy 14 éves fiúnak.
Mindezek mellett egyszerűen nem értem, mit esznek rajta annyira, hogy rekordokat döntöget meg díjakat kap egymás után. A világ legátlagosabb énekesnőjeként ismerte meg szerintem mindenki, kétlem, hogy ez az éves alatt változott, maximum a körítés még szájbarágósabb lett. Ezért is tettem fel ezt a kérdést.
Túl hamar fejezted be a tanulást! Azt még nem sikerült megtanulni, hogy a mondatokat nagy betűvel kezdjük és mindig teszünk írásvégi mondatjelet. :D
Azért az írásod stílusa is sokat el tud mondani.
:D Bizony, bizony.
Bár mindig könnyebb itt pattogni, mint elővenni azt a fránya nyelvtan könyvet.
Amúgy nem tűnt fel, hogy két külön személy?:D Az írásos részt én írtam, a vitát viszont mással folytatod. :D
Csak ez a " neten kit érdekel " is sok mindent el tud egy emberről árulni, mármint hogy neten miképpen ír, egyik egyetemi tanárom foglalkozik komolyabban grafológiával és még ott jött ez fel témaként, hogy interneten mi a helyzet. Volt pár meglepetés. :D
:DDDDDDDDDD Feldobod a napomat, esküszöm.
Ember, neked mégis mekkora az IQ-d? :D:D A vérnyomásod egyharmada? Most küldtelek el diszkréten a p#csába, erre írsz nekem még egy regényt a semmiről?:D:D Nem veszed észre, hogy a feléig sem olvasom el a sok összefüggéstelen humbugot, amit ide benyomsz? Ki a jóistent érdekel, mennyi az átlagod? Meséld már el a egész életed, hogy nekem bizonyíts. :D:D
Besz#rok, mekkora kretének járnak erre az oldalra. Na de ezért imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!