Mester Tamás meleg?
Akkor itt eloszlatok minden kétséget...
Nem meleg!!!!!!
Ettől biztosabb nem lehet!
Azért "vannak" nagy mnőügyei mert a média kreál neki hatalmas nőügyeket, pont azért h a gyanút is elterelje.
Egyébként meleg, de ki az akinek ez nem egyértelmű?
Hát ti nem tudtok semmit,mert egyáltalán meleg!!! És ráadásul egy naggyon helyes pasi!!!
16/L
úristen... -.-"
ilyen kérdést... O.o
szánalmas....
csak azért mert nem azzal foglalkozik, hogy ő neki mennyi pénze van... hogy mekkora az izma... meg ilyesmi...
ezért lenne meleg meg biszex ?!....
pfff...
eggyátalán NNEEMM az!!!!!
mindenkinek megvan a maga izlése , ezért nem mondom azt, hogy örülnétek ha ilyen fiutok/párotok lenne... hozzá teszem külsőre... mert hogy van akinek nem az kell, hogy minden nap szétverjék és lealázzák őket mindenki előtt... annak biztos hogy sérti a kis lelkét hogy Tamás ilyen gyengéd... de van akinek pont az ilyen kell...
Aválasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-10-13 14:56- Így van.
elkapta a bnőjét ... ugyan már ... kicsit élénk a fantáziája hallod, én is fantáziáltam már arról, hogy a pálya szélén elkapott Cristiano Ronaldo, de hát sajnos nem
a kérdésre: egyértelműen igen, meleg!
Aki ezt nem veszi észre, az nem tudom hol él :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!