Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Mester Tamás meleg?

Szerintetek Mester Tamás meleg?

Figyelt kérdés
Annyi pletykát lehet hallani. Szerintem nem, de kiváncsi vagyok a véleményetekre. Miért kell másokat igy lejáratni?
2010. dec. 13. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
45%

Miért lenne lejáratás az, hogy valaki meleg.?

Kedves kérdésfeltevő: ugye a szexuális irányultságod nem tartod cikinek, amivel le lehet járatni? Miért gondolod, hogy ez mással így van?

Más kérdés, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy ki kivel bújik ágyba. Ha mégis komolyan érdekel a dolog, miért nem kérdezed meg Mester Tamástól? Mekkora az esélye annak, hogy mi ezt tudjuk?

2010. dec. 13. 14:55
 2/8 A kérdező kommentje:

A mai magyar társadalom elég zárt ilyen téren. Akiről kiderül, hogy homoszexuális egyszerűen megbélyegzik, kirekesztik.

Nem véletlen, hogy Ricky Martin, vagy Elton John évekig titkolták 'másságukat'.

Na, meg hajlamosak vagyunk előitélkezni.

2010. dec. 13. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

Mester Tamásról ez kb. a 1625. ilyen kérdés. Szerintem az, de nem érdekel senki nemi identitása. Vagy szeretem, vagy nem, de nem ezen múlik.

A legnagyobb művészek zömmel homoszexuálisak voltak, a tehetségüket senki nem ez alapján ítéli meg.

2010. dec. 13. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2010. dec. 13. 18:42
 5/8 jamesbond ***** válasza:
63%
Volt egy csomó nője, de biszex attól még lehet.
2010. dec. 13. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:
10%
Undorító egy figura, szexuális beállítottságtól függetlenül...
2010. dec. 14. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

A szóbeszéd szerint volt egy csomó nője. Látta valaki ezeket a nőket? Soha sehol, igaz, pasival sem.

Bármit is csinál, diszkrét, viszont a nőire büszke lehetne, ha voltak.

Azzal együtt én kedvelem, leginkább a régebbi számai miatt. (Mester és tanítványai)

2010. dec. 14. 17:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Meleg ,mint a kályhacső

jelek: -Ha tv-ben van visszafogja magát egyébként meg eléggé hajtűdobáló.

-Nem az családalapításról szól az élete?! Mert mennyi pasi tud úgy családot fenntartani,hogy nem csak arról szól az élete -tipikus ratyi szöveg

- egyszer nem látták nővel smárolni vagy egyebek

2012. febr. 20. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!