Miért utáljuk Justin Bieber-t?
Egyszerűbb és gyorsabb lenne felsorolni, hogy miért nem utáljuk Biebert.
Íme a lista, amin az van, hogy miért NEM utáljuk:
És még utálom Violetta-t és őt azért mert már uncsi,hogy mindenhol ott van!
A Violetta rajongók ne haragudjanak meg!
Nagyképű, nagyon sz#r zenéket csinál és indokolatlanul ismeri mindenki, még akkor is, ha 80% ban utálják az emberek.
Olyan mint amilyen volt SP meg a meleg barátja, csak az egész világban kb.
"Legtobben azert utaljak mert mert sikeres,"- Érdekes sok más sikeres ember van akit nem utálnak. Milyen furcsa. nem is értem hogy lehet ez...
"helyes"- Max a magad fajta mély sötét ki csitri tinilányok szerint...
"szerintem kevesnek van indoka arra hogy utalja."- Az hogy zéró erkölcsi érzéke van, mert tudja hogy az ügyvédek bármiből kimossák, nem elég indok?
"De a legtobb fiu mar szereti ot vagy is inkabb tiszteli.."- Igen, ez már a vicc kategória.
"Soha sem ertettem miert kell ot utalni,ha nem artott neked,max. nem tetszik a zeneje,stilusa max. nem kedveled."- Ha nem tetszene a zenéje stílusa, akkor csak simán nem kedvelném. De mivel úton útfélen mindenféle közerkölcsöt és jó ízlési határt áthág, így ez már inkább az utálat kategória.
"Annyit tudsz rola amennyit a media mond,es ezt koztudott hogy a media ir kamu dolgokat,nem is ritkan...:)"- Te is pont annyit tudsz róla amennyit a média leír, csak mivel annyira elvakít az iránta érzett fanatizmus hogy csak a pozitív dolgokat tudod látni benne. Innentől nem is várható el tőled, hogy egy kicsit átgondold hogy kiért is rajongasz.
Szerintem nincs miről beszélgetnünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!