Miért utáljátok Justin Bieber-t?
Igen mindenféle hír kering róla jó,rossz de sosem fogjátok megtudni,hogy milyen is ő valójában mivel nem tudjátok közelről kiismerni!
interneten,újságba,szóba mindent lehet mondani,de nem biztos hogy úgy van!
Nem csak Justin Bieber-ről vannak mindenfélék kiirkálva,hanem MINDEN SZTÁRRÓL!
mindenki mást szeret! Mindenkinek van egy kedvence akire nem tudna csúnyát vagy rosszat mondani,de a közzöségi oldalakon meg az egyéni oldalakon van róla csúnya és rossz hír,de te arra ugy is aztmondod hogy menyenek a pi*ába vele!
aki ugygondolja hogy lányos a hangja,az hallgasson meg egy mostani dalt(2013-14-15)!!!
ismered a mondást, hogy a sas nem kapkod legyek után? Ha én világsztár lennék (pl. oylan, mint Mick jagger, tehát aki tényleg valamit elért), rohadtul le---arnám, hogy mit pampog pár ember, akire az utókor nem fog emlékezni. Bocs.
de mint mondtam, téma részemről lezárva, innentől írhatsz akármit nagybetűkkel. Én tényleg kedves próbáltam lenni. (Mért van az, hogy értelmes bieber-rajongókkal tök sokáig el tudtam beszélgetni? Nem bennem van a hiba.)
ÉN NEM AZT MONDTAM HOGY TE MITTENÉL HA RÁDMONDANÁK,,,,HANEM AZT HOGY A RAJONGÓID BIZTOS KIÁLLNÁNAK MELLETTED ÉS AZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS MELLETT!!
EGYÁLTALÁN NEM IRTAM,HOGY TE MIT SZÓLNÁL HOZZÁ!!!
# 24/26 kommentálóbak szól:
képzeld én ismerem közelről!!!ez megint egy olyan dolog,hogy te honnan tudod hogy nem-e ismerem közelről!!!
márpedig ismerem képzeld!
Most nézd meg ezt a szerencsétlen balfácánt.
https://www.youtube.com/watch?v=22ezCo0K_Vw
Majd azt hitte hogy tud menőzni egy sort a sok agyhalott zombi előtt, de csak csúnyán lebőgette magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!