Miley Cirus szerintetek még szűz? Vagy mű melle van egyáltalán? ( én azt hallottam)
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 17:40
2/18 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok csak baj?
2010. jan. 15. 17:46
3/18 anonim válasza:
szerintem nem szűz, az csak duma. egy csomó kisgyerek imádja, nem mondhatja azt h a fél város átment rajta:D nem gondolom a fél város átment rajta, ez most csak egy példa volt.
szóval szerintem nem az:)
én nem hallottam még hogy műmelle van:D
4/18 anonim válasza:
Szerintem ezt nála jobban senki se tudja, még a bulvár se. :-)
5/18 anonim válasza:
Szerintem nincs mű melle.
Az már fogósabb kérdés, hogy szűz e még. Ha tartja a fogadalmát, akkor igen. De ahogy viselkedni tud néha...passz. =)
6/18 A kérdező kommentje:
milyen fogadalmát?
2010. jan. 15. 19:11
7/18 anonim válasza:
azt a fogadalmát hogy házasságig szűz marad.
8/18 anonim válasza:
ne mondd azt hogy 2 évig együtt volz Nick Jonas-szal és 1 évig a FEHÉRNEMŰMODELL pasijával és szűz...
9/18 anonim válasza:
Nem mondta ezt senki. Amúgy meg tudok rá élő példát, hogy egy pár 2 évig volt együtt, és nem volt szex. :) És miért kellett kiemelni, hogy FEHÉRNEMŰMODELL? A modell férfiaknak állandóan áll a farkuk, vagy mivan?
10/18 anonim válasza:
Ja és egyébként Nick Jonas is házasságig szüzességet fogadott. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!