Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hallottam már arrol, hogy a...

Hallottam már arrol, hogy a szűz fiuknak is el kell szakadjon valami, ami akár járhat több napos fájdalommal is. Valaki megtudja mondani, hogy pontosan mi az? Esetleg olyan fiuk akik már atélték ezt.

Figyelt kérdés
Kérlek csak rendes válaszokat,és olyan válaszoljon aki segiteni is tud!!! Köszi!
2010. jún. 9. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a fiúknak nem szakad át semmi. aki ezt mondta neked az csak szopa.tott.
2010. jún. 9. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fizikailag nem bélyegez meg semmit az első alkalom, nincs különbség egy szűz és egy már nem szűz között.
2010. jún. 9. 20:38
 3/7 anonim válasza:
87%

hát igen az első anál nem egyszerű...

22F

2010. jún. 9. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Bármelyik férfinél elszakadhat az a valami, de előbb a lánynak fáj, utána a fiúnak, amint tudomást szerez a balesetről, aztán 9 hónap múlva megint a lánynak fáj, de iszonyatosan. :)

És mindezt egy szakadt gumi okozta...

2010. jún. 9. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:
utolsó...xd
2010. jún. 9. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Ennél nagyobb baromságot még életemben nem hallottam, de az sem kutya ám,hogy ezt vki elhiszi....
2010. jún. 9. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség xD

a fiúknak nem szakad el semmi xD

aki meg ezt mondta neked jól nyakon vágnám xD

2010. jún. 13. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!