Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem értem, attól még, hogy...

Nem értem, attól még, hogy mostanában túl sok az olyan lány aki 14 évesen már "elhasználódott, mert odadobta magát valakinek aki nem is szereti", mért lett rossz tulajdonság az ha valaki már nem szűz?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy a fenti példában mi számít rossznak, de szerintem az, hogy egy lány 18 éves kora előtt veszíti el a szüzességét, nem bűn. Semmivel sem rosszabb mint azok akik azért szüzek, mert őket egyáltalán nem is érdekli a szex, mint téma, pedig nekik mindenki azt mondja h "legyenek büszkék, legalább nem használódtak el".
2011. nov. 16. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
A gond azzal van hogy ezek a lányok szexelnek és nem pedig szeretkeznek! Nagy különbség! van olyan barátnőm aki 14 évesen veszítette el, és még MINDIG ugyanaz a barátja (most 18) és szerintem így már nincs is semmi gond az egésszel mert tényleg szerette/szereti azt akivel először volt együtt :)
2011. nov. 16. 20:36
 2/9 WhiteLabel ***** válasza:

Te félre beszélsz, azzal igen, baj van ha meg qratja magát egy buliban, vagy leszp valakit csak úgy, mert ő hú de helyes...

Egyébként normális esetben pl: ha együtt vannak szeretik egymást, de tudod mit ne is szeressék egymást, ez már túl nagy elvárás, de legalább legyenek együtt, és nem az útszéli bokorban történik, ezzel szerintem nincs gond.

2011. nov. 16. 20:36
 3/9 A kérdező kommentje:
nem tudom, én úgy vettem észre (főként ezen az oldalon), hogy itt akárki akármilyen idős koráig szűz, az kizárólag jó tulajdonságnak számít. Nem azt mondom, hogy az rossz, ha valaki szűz, mert mondjuk épp úgy esett neki az élet, vagy még nincs kész rá, meg ilyenek, de pusztán erkölcsileg nem feltétlenül jobbak meg "tisztábbak", mint azok akik már nem azok.
2011. nov. 16. 20:40
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Én teljesen egyet értek veled, nekem is ez az észrevételem...

Az itt válaszolóknak (akik előttem pl írtak), igazuk van, de szerencséjük is, mert ezek szerint nem látják azokat a kérdéseket, válaszokat, amik miatt kérdést kiírtad, és amiken én is folyamatosan felhúzom magam:-S

2011. nov. 16. 23:31
 5/9 anonim ***** válasza:
én úgy gondolom,nem kell 18ig tartogatni,de ha valaki barátja mellett vagy több barátja volt és 17-18 éves koráig tartja magát mert tudja hamarabb nem előnyös a szexuális élet,sokkal tisztelni valóbb,mint akik még pasijuk sem volt úgy szüzek vagy 13-16 évesen lefekszenek bulikban,meg divatból,meg mert ők úgy gondolják baromira szerelmesek.A tinik nagyon kicsi max 3-4% az aki nem bánja meg a korai szexuális életet.Attól hogy az embernek vannak kamaszszerelmei nem kell rögön az ágynak ugrani,mert egy gyereknek nem kéne szexelni akkor sem ha hú de szerelmes,azért gondolom ez a normális.Attól nem bűn ha valaki nem szűz,de ha utána olvasnának akkor rájönnének mennyi következménye lehet,másfelől, a gyerekszerelemnek nem a testiségről kéne szólnia, a mai világba pedig már rögtön erre mennek rá,tisztára szét unják magukat ezért szexelnek,kijelentem nem szeretkeznek,némelyik még azt sem tudja mi az.
2011. nov. 17. 08:42
 6/9 anonim ***** válasza:

"13-16 évesen lefekszenek bulikban,meg divatból,meg mert ők úgy gondolják baromira szerelmesek."

De miért gondolja mindenki úgy, hogy aki ilyen korban nem szűz, az törvényszerűen buliban, meg divatból vesztette el?

És miért ne lehetne szerelmes az ember ennyi idősen?

(Már megkaptam itt, hogy ne magammal példálózzak, mert nem ez az átlag, de 14 és fél éves voltam, és elmondhatatlanul szerelmes. 5 évig voltunk együtt, 19 voltam, mikor szakítottunk. Ez idő alatt voltam mással (4 db). De most mégis vele élek együtt... Csak azért írtam le, mert nagyon unalmas már ez az általánosítgatás...)

2011. nov. 17. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
én mindig oda írom,hogy nagyrészük,azért mert vannak kivételek kb 10ből 1 aki nem úgy és aki vele marad még nem azt jelenti hogy nem igaz amit írtam
2011. nov. 17. 11:09
 8/9 A kérdező kommentje:
egyetértek veletek. végre valami mást is hallani itt...
2011. nov. 17. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:
49%

Igazad van, en is igy latom.

De ezt altalaban azert nyomjak, mert nekik nincs senkijuk, mert csak szerencsetleneknek kellettek volna.

Gondolj bele.

Szerinted a nagy tobbseg, ha 14-15 evesen osszejon a szerelmevel majd fog 21 eves koraig varni?

Legkesobb 17-18 evesen elveszti.

Ez alol csak az kivetel, aki hazassagig var.

Mindenki mas hamarabb letudja.

2011. nov. 18. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!