Más is utálja rajtam kívül Herbyt?
Az elején tisztázzuk: olyan hozzászólásokat, hogy "akkor ne nézzed", nem kérek! Ugyanis nem nézem. Nyíltan liberális vagyok, és épp ezért nem is lenne vele semmi gondom, ha nem a közvetlen környezetemet butítja és teszi tönkre.
Megnéztem jópár videóját, csak hogy ne látatlanban, vagy épp pár videó alapján mondjak véleményt: nem mondom, van néhány értelmes gondolata. De nem számottevő. Plusz, szerintem ez lenne az alap. Az ember az értelmes gondolatait ossza meg egy vlogban. Lehet humoros, de amit ő provokál, az csak népbutító.
Ellenben ő úgy gondolja, fontos megosztania, hogyan (itt most erősen cenzúrázni fogok) létesít szexuális kapcsolatot a hűtőszekrénnyel; hogyan szokott maszturbálni a fürdőkádban; hogyan ment tönkre az óvszer, miközben a párjával szeretkezett; hogyan tud egy másik vlogger (nevezetesen egy bizonyos GoodLike) ellen csak a korával harcolni; vagy épp hogyan fenyegeti meg halálosan a publikus (!) lépcsőházban álló rajongóját, miközben ordibálások közepette még a kamerát is van ideje bekapcsolni.
Egy szónak is száz a térde: ez már nem úgy van, hogy nem nézem. Már nem lehet őt kikerülni, és idegesít, hogy a kortársaim már "csó"-val köszönnek, és minden meglepő dologra azt mondják, hogy "az konkrét".
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!