Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Más is utálja rajtam kívül...

Más is utálja rajtam kívül Herbyt?

Figyelt kérdés

Az elején tisztázzuk: olyan hozzászólásokat, hogy "akkor ne nézzed", nem kérek! Ugyanis nem nézem. Nyíltan liberális vagyok, és épp ezért nem is lenne vele semmi gondom, ha nem a közvetlen környezetemet butítja és teszi tönkre.

Megnéztem jópár videóját, csak hogy ne látatlanban, vagy épp pár videó alapján mondjak véleményt: nem mondom, van néhány értelmes gondolata. De nem számottevő. Plusz, szerintem ez lenne az alap. Az ember az értelmes gondolatait ossza meg egy vlogban. Lehet humoros, de amit ő provokál, az csak népbutító.

Ellenben ő úgy gondolja, fontos megosztania, hogyan (itt most erősen cenzúrázni fogok) létesít szexuális kapcsolatot a hűtőszekrénnyel; hogyan szokott maszturbálni a fürdőkádban; hogyan ment tönkre az óvszer, miközben a párjával szeretkezett; hogyan tud egy másik vlogger (nevezetesen egy bizonyos GoodLike) ellen csak a korával harcolni; vagy épp hogyan fenyegeti meg halálosan a publikus (!) lépcsőházban álló rajongóját, miközben ordibálások közepette még a kamerát is van ideje bekapcsolni.

Egy szónak is száz a térde: ez már nem úgy van, hogy nem nézem. Már nem lehet őt kikerülni, és idegesít, hogy a kortársaim már "csó"-val köszönnek, és minden meglepő dologra azt mondják, hogy "az konkrét".

15/F

2014. júl. 27. 00:45
1 2
 1/11 anonim válasza:
29%

Nem vagy egyedül, én is utálom!!

:)

2014. júl. 27. 10:47
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

Sokan szeretik, sokan utálják.

Ez emberfüggő dolog. Mond jókat, szarkasztikus, lehet rajta röhögni, és elgondolkodni a filozós dolgain.

Szerintem fényévekkel jobb, mint pl: Filmkiller, aki fikáz minden vlogost. Mindenkinek nem tetszhet, ahogy más vlogos sem.

2014. júl. 28. 11:50
 3/11 anonim ***** válasza:
15%
utálom. idegesítő paraszt. kíváncsi lennék mi lenne vele ha nem lehetne 1 napig internetközelben.
2014. júl. 29. 15:34
 4/11 anonim ***** válasza:
18%

én egy időben néztem...sőt, most is követem youtube-on, mégsem néztem már legalább fél éve egy videóját sem, sőt ismerőseimtől sem hallottam róla semmit...tehát ebben nálad van a hiba, cseréld le az ismerősöket, ha ennyire zavar...másrészt meg csak azt tudja butítani, aki fel is veszi ezeket a dolgokat. ezért vagyok én ennyire semleges...engem hidegen hagy, mi történik vele, és az is, hogy eközben néhány ember prófétaként issza a szavait.

ez csak simán szórakoztatóipar, ilyen a tv-ben az édes élet is meg sorolhatnám. aki nem akarja, az nem csak hogy nem nézi, de nem is gondolkodik azon, hogy most ennek miért van létjogosultsága.

azt meg persze elhiszem, idegesít, amikor valaki utánozza...dehát mondtam, nem kell spanolni az ilyen emberekkel :D vagy nekik mondd, hogy ez gáz, és hagyjanak fel vele.

2014. júl. 30. 11:45
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Egy fogyatékos ember aki hasonló embereknek csinál videókat... Az, hogy ő volt a leghíresebb magyar youtube os az sok mindent elárul az országról...
2014. aug. 9. 20:51
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Nem szeretem, viszont az utálat kicsit erős kifejezés.

Inkább csak ignorálom. A jutub egy időben nagyon felkapta és mindig ajánlgatta nekem, aztán pár hónap után beadtam a derekam és megnéztem, hogy ugyan mi lehet ebbe a figurába olyan érdekes.

Viccesnek egyáltalán nem vicces, legfeljebb egy tizenéves gyerek nevet rajta, bár szerintem egy alsós kisiskolásnak is már fejlett annyira a humorérzéke, hogy legfeljebb csak kínjában nevet rajta. Aztán vannak a filozofálgatásai. Ember, ez a forma annyira közhelyes és elcsépelt és mindezt annyira alpári módon adja elő, hogy az valami mesés. Rendben, a vulgarizálás belefér egy pontig, a Puzsér is egy alpári bunkó, de ő legalább mond is valamit, nem csak ömlik a hülyeség a szájából Akkora megmondóembernek hiszi magát, hogy be se fér az ajtón, holott semmi újat nem mond a világról, csak szidja azokat, akik jobbak nála. Csak egy csóró, defetista, beszűkült látókörű proli, aki szerint mindenki ostoba, aki nem érti meg őt. Ez meg a másik. Herby borzasztóan vágyik a figyelemre, épp ezért van az, hogy még szarni is kamerával jár, viszont amint megkapja a figyelmet elkezd hisztizni, mert rájön, hogy utálja, ha emberek veszik körül. Paradox nem? Egy paranoiás, bizalmatlan pánikbeteg, és mint ilyet nem igazán illik minősíteni, elvégre beteg, de mindezek ellenére amiket leművel azokat nehéz szó nélkül hagyni.

Állandóan azt hangoztatja, hogy ő csak értelmes emberekkel hajlandó beszélgetni. Na már most, a régi osztálytársam anyja egy turkálóban dolgozik abban a városban, ahol ő lakik. Egyszer ez a kedves fiatalember betévedt oda vásárolni, természetesen a kamera a kezébe volt és pofázott bele. A Zsuzsika, merthogy így hívják ezt az asszonyt furcsállta, hogy Dely úr magában motyog, miközben szanaszét dobálja a ruhákat. A kedves hölgy odament hozzá és megkérdezte, hogy segíthet-e valamiben, megjegyzem a létező legnormálisabb módon. Erre a művész úr elkezdett üvöltözni vele, hogy milyen jogon zaklatja őt az a mocskos k**va és hagyja békén, mert hívja a rendőröket. Ennyit az intelligenciájáról.

Egy mindenkit lenéző, borzasztóan egoista, magával eltelt ember, aki azt hiszi, hogy ő szarta a spanyolviaszt. Amúgy észrevettétek, hogy állandóan azt osztja, hogy ne nézzék őt a 12 évesek, holott az ő kattintásaikból és feliratkozásaikból él?

2014. aug. 11. 11:44
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó: Ez most rendesen betalált.
2014. aug. 11. 18:50
 8/11 anonim válasza:
55%
Én is nagyon utálom !! :)
2014. aug. 17. 16:58
 9/11 anonim válasza:
28%
Én is GoodLike a király!!! ;D
2014. aug. 30. 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:

A sok alkoholtól már kezdi elveszteni az eszét és az ítélőképességét sajnos, pedig nagyon értékes,kreatív ember lehetett volna.

Tiltja az embereket szidja őket, ez mind az alkohol hatása, ez olyan mintha egy eladó nem engedné be a vásárlókat az üzletbe, pedig belőlük él.

Tényleg sajnálom,hogy nem kezelteti megát és az anyján is csodálkozom, hogy le se szarja, hogy a fia leépül, nem sok időt adok neki, hogy kijöjjön nála valami testi vagy pszichés dolog persze már van neki, de ennél már csak rosszabb lesz így.

A kislány sem lát tőle semmi jót, alkoholmámorban marhaságokat beszél neki, Dia nem tudom miért van még vele.Vagyis persze jó ha vele van, de legalább segítsen neki kigyógyulni az alkoholbetegségből.

Herby-t nemsokára le lehet írni sajna, ha így megy tovább.

Kár......

2014. szept. 5. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!