Van valaki, aki rajtam kívüll utálja az 1d-t?
Szia!
Valahogy én sem bírom őket, főleg nem a göndör srácot, Harry-t, holott jobb pasik is akadnak nála, mégis úgy beszélnek róla, mintha ő lenne a legszexibb fiú a világon.
Azt pedig külön bírtam, mikor összejött a fura szemöldökű Carával és ettől még nagyobbnak érezte magát, de amúgy a zenéjük sem jön be.
Nekem sem! én is Harryt utálom a legjobban :D nekem sem olyanok mintha melegek lennék :D
Drága kérdező!
Oké,nem szereted a One Directiont,és én tiszteletben tartom a véleményedet..
De nem kell őket "le melegezni",mert ezzel is csak magadat minősíted.
Nem szereted őket,ne hallgasd a zenéjüket.Mindenre van megoldás.:D
Nagyon rossz,hogy egyből általánosítasz,és elítélsz embereket.
Ezzel nem akarlak megsérteni,nem akarok neked rosszat,ezt most csak jóindulatból írom.Na pá.:)
Szia!
Én 20 éves vagyok, szóval azt hiszem, már kinőttem ezekből a 1d, meg bieber, meg ezekből a dolgokból, amikor én voltam általános iskolás, a tokio hotel volt nagy szám. Ettől a 1D-től 2 dalt ismerek, de abból egyik nem a sajátjuk (One Way Or Another, eredetileg egy pop-punk zenekar, a Blondie dala, keress rá, ha érdekel, és eredetileg nagyon ó, fel is háborított, hogy ők dolgozták fel).
Szóval, én sem szeretem a 1D-t, a Th-t, Justin Biebert, mit tudom én. Én amúgy is inkább rocker vagyok. De ez a kérdés kicsit "seggnyalatós", ha nem haragszol a megfogalmazásért. Nem sértegetni akarlak, de nagyon látszik, hogy azért írtad ide, hogy ide gyűljön mindenki, aki szintén nem szereti a 1 directiont, és közösen ajnározzátok egymást, hogy ti milyen nagyon jók vagytok, mert nem hallgatjátok ezt a szennyet, bezzeg a többi korotokbeli, stb., stb.
Pont olyan, mint amikor youtube-on valaki azt kommenteli mondjuk egy Queen-zene alá, hogy 13 vagyok, és ezt hallgatom, nem Justin Biebert, és várja, hogy mindenki dicsérje, mennyivel jobb az ízlése az osztálytársaiénál.
Azért gondolom ezt, mert RENGETEG ember utálja a 1D-t, mást se hallani egész nap, szóval igen, Rajtad kívül biztos vannak még itt ilyen emberek. például én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!