Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Akik szerint ez a Conchita...

Akik szerint ez a Conchita Wurst Euroviziós éneklő szakállas nőimitátor szuper és jó, azok magyarázzák már el, hogy miért kell ez nekünk, mitől értékes ő, miért kell szeretni, hogy valaki ilyen?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné, a googleban keresse, számomra elborzasztó egy jelenség, képviselve egy érték nélküli világot.

Valami olyat, amiben egy egészséges ember nem érzi jól magát.

Tényleg ez a trend?

Egy férfi, aki (az még csak elmegy, hogy meleg, hiszen ez a magánügye, és ettől nem rosszabb ember másoknál) nőnek, sőt, luxusribinek van beöltözve, de szakállat növeszt, és énekesnőnek hiszi magát?

Hát könyörgöm! Pár évtizede az ilyeneket még bezárták!

És most ezt akarják trendnek beállítani?

Valami értelmes magyarázat jó volna, hadd tudjam, miért érték ez a ..."lény"?

2014. máj. 9. 23:35
 171/184 anonim ***** válasza:
Miért én menjek? Feltettél egy kérdést, arról beszélgetünk. Ha nem érdekel, ne olvasd, hát nem egyszerű? Vagy azt gondolod, hogy ez valami kib**zott kívánságműsor, és mindenki azt csinálja, amit te mondasz nekik?
2014. máj. 18. 23:07
 172/184 A kérdező kommentje:
Ne add fel luóbalát! Egyszel mindenkiből lehet Loletta!
2014. máj. 18. 23:28
 173/184 anonim ***** válasza:
Teljesen begolyóztál?
2014. máj. 18. 23:54
 174/184 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló, nagyon gáz amit csinálsz, tökre égő, hogy valakinek ennyire szánalmasan nincs humora, persze, ahhoz is ész kell!

Ja és Lóma a balátotok! XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

2014. máj. 19. 00:22
 175/184 moonlightsentinel ***** válasza:
Hát mondjuk tény, hogy huszonharmadjára nem olyan vicces mint elsőre volt xD
2014. máj. 19. 06:20
 176/184 anonim ***** válasza:

Nekem tetszett ez a vita, mostanáig olvastam, míg átrágtam rajta mindent.

Az már igaz, hogy nem sokszor kell ismételni egy poént, csak szerintem azért írták be, mert nem akarta senki, hogy veszekedős kommentek legyenek itt.

Szerintem is kellemesebb ránézni egy kérdéspanelra, ha nem beszólogatók értelmetlen butaságait kell olvasni.

A kérdésről különben az a véleményem, hogy nem kell ennyire parázni, egy pár hónap múlva elfelejtik a művésznőt/urat/akármit.

2014. máj. 19. 06:26
 177/184 anonim válasza:
Iparosodás.
2014. jún. 19. 21:29
 178/184 anonim ***** válasza:
69%

Arról lehetne vitatkozni mi a természetes:))

Ezzel az erővel egy nő se borotválja a hónalját:D

Megnézném hány férfi szexelne velük:D

Hamarabb kihalna az emberiség,mint Conchita miatt:D

2014. dec. 21. 20:55
 179/184 A kérdező kommentje:

Bár kicsit hiányosak a logikádban az összefüggések, de azért értjük, mit akartál mondani, kedves utolsó válaszoló.

Mondjuk egy rakás olyan ember van, aki lefekszik szőrös nőkkel, tehát amit mondasz, az kizárólag a közvetlen környezetedre érthető. Nem mindegy, hogy a nő hol szőrös, nyilván a hónalj, punci, ez természetes, de egy szakállas nő hetero formában sem természetes. Bár itt nem fiúkrúl van szó, akik nőnek maszkírozzák magukat. Amúgy valami izén láttuk a hírekben, most hogy rövid a haja, már nem is néz ki úgy mint egy nő, na mert, ugye, ez reklámfogás, alapozva a mostani "politikálkorrektnesszre".

2015. febr. 14. 05:12
 180/184 anonim válasza:

Először is ő is egy ember.

Másodszor ki mondta,hogy szeretni kell? Nem kell csak el kell fogadni úgy ahogy van,és ezt ő is megmondta,ha nem tetszik nem kell nézni!Ne értsd férre nekem is eléģ bizarr,de ha ő ezt akarja csinálni,így,mert így érzi jól magát akkor,hadd csinálja,senkinek semmi köze hozzá.senki se tökéletes.A legnagyobb baj az e,berekkel,az hogy korlátozottak.Felállítanak maguknak egy normát,és ha valaki kicsit is más,azt kiközösítik,talán azért is mert félnek tőle.Pedig nem is thet róla.Ami conchitának van,az egy betegség ami még az anyaméhben töltött időszakban következett be.egyes hormonok nem jutottak el hozzá,valamelyikből meg túl sok lett,így a későbbiekben meleg lett és nem tudta eldönteni,hogy fiú akar e lenni vagy lány,ez tinédzser korában derült ki,ezért nehéz gyerekkora volt.Ettől a köztes állapottól pedig jobban érzi magát.Ugyanolyan betegség mint a fogyatékosság,torzszülöttség,meg ilyenek,nem tehet róla,viszont ő is ember.eközben,próbálja rádöbbenteni az embereket ezekre a dolgokra.... Viszont tehetséges,és ha akarja,akkor ezt kis is használhatja,még ha ilyen furcsán is

2015. márc. 8. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!