Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok, nektek mennyire jön...

Lányok, nektek mennyire jön be ha egy férfi szakállas?

Figyelt kérdés
Nem a túl nagy, hanem a kicsi/közepes szakáll.

2013. júl. 31. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a szakáll nem jön be, de a borosta igen :)
2013. júl. 31. 20:13
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

Combkefének elmegy alkalmanként.

De utcán, nyilvános helyen nem mutatkoznék vele. Ciki, amikor eszik, tüsszent, rágyújt, vagy, ha nem ápolja megfelelően (naponta többször megmosni, fésülni stb.)

Ezen kívül, a Mo-n erősödő fajgyűlölet miatt sem tetszene, ha szélsőjobbosok zaklatnának minket hogy zsidók/arabok/muszlimok/akármik vagyunk.

2013. júl. 31. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem bejön, de ne legyen túl nagy, max egy kisebb. És az ápoltság tényleg fontos, legyen mosva és néha vágva.

Kb ilyen nekem még bejön: [link]

2013. júl. 31. 20:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is valami olyasmire gondoltam, hogy olyan vagy annál kisebb mennyire tetszik nektek..
2013. júl. 31. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön! Sokkal jobb mint a babapopsi arc.
2013. aug. 1. 00:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be! Mondjuk attól is függ, hogy neked mi áll jobban, de ha mindegy akkor inkább ne legyen szakáll.
2013. aug. 1. 00:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem jön be semmilyen arcszőrzet, se szakáll, se bajusz, semmi. Lehet, hogy nem találom rondának, pl. Depp-nek is jól áll néha, láttam már róla olyan képet, amikor valami eseményen tök jól nézett ki vele.

De ha belegondolok, hogy egy szakállas férfit kellene megcsókolnom... Nem menne, egyszerűen taszít, nem tudom miért. Nem azt mondom, hogy csak a babaarcú férfiak tetszenek, de nekem fontos, hogy mindig rendesen borotválkozzon (kis borosta lehet, megértem, hogy nincs kedve mindig borotválkozni, ill. sokszor nem is kellemes az arcbőrnek).

Szóval nálam sajnos kiesik, akinek szakálla van, legyen bármilyen nagyszerű ember is. Ami sajnálatos, de nem tudok mit tenni, ha egyszer képtelen vagyok úgy vonzónak találni bárkit is.

2013. aug. 18. 17:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Arckaraktertől függ, ő például nagyon tetszik, Romualdo királyfi a Fantaghiró hercegnős meséből. :)

[link]

Szóval ha ilyen vagy, rámírhatsz! *lol*

2014. máj. 9. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!