Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Akik szerint ez a Conchita...

Akik szerint ez a Conchita Wurst Euroviziós éneklő szakállas nőimitátor szuper és jó, azok magyarázzák már el, hogy miért kell ez nekünk, mitől értékes ő, miért kell szeretni, hogy valaki ilyen?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné, a googleban keresse, számomra elborzasztó egy jelenség, képviselve egy érték nélküli világot.

Valami olyat, amiben egy egészséges ember nem érzi jól magát.

Tényleg ez a trend?

Egy férfi, aki (az még csak elmegy, hogy meleg, hiszen ez a magánügye, és ettől nem rosszabb ember másoknál) nőnek, sőt, luxusribinek van beöltözve, de szakállat növeszt, és énekesnőnek hiszi magát?

Hát könyörgöm! Pár évtizede az ilyeneket még bezárták!

És most ezt akarják trendnek beállítani?

Valami értelmes magyarázat jó volna, hadd tudjam, miért érték ez a ..."lény"?

2014. máj. 9. 23:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/184 anonim ***** válasza:
81%
93: Nem ismerlek téged, nem rosszból írom, de általában azok az emberek, akik igy előtérbe helyeznek valamilyen értékeket, azok a legrosszabbak egy bizonyos szempontból. Katolikus vagyok, gyakorlom is a vallásom, de nagyon sok mindent hiányolok. Hiányolom azt, hogy a mi vallásunk alig beszél a szeretetről, zavar, hogy a hívő emberek intoleránsak mindenkivel szemben, aki kicsit is másként gondolkozik, él, mint ők. Ez nem vezet sehova. Igen, adjunk értékeket a gyerekeknek, de ne a másik diszkriminálására neveljük őket, ahogyan eddig neveltek sokunkat az értékek mögé rejtőzve... A gyerekeknek legyen egészséges nemzeti öntudatuk, legyen büszkeségük, de ne rekesszék ki a melegeket, transzvesztitákat. Én sem szeretem a túlságosan liberális nézetet, nem kell, hogy tetszen valakinek az, hogy leszbikus vagyok, de ezért ne is bántson. Csak azt szeretnénk, ha elfogadnának minket és nem kellene többször azt hallanom, hogy a melegeket le kell lőni, stb. Szerintem nem érték nélkül kell felnevelni a gyereket, csak lehet magán az értékeken kellene elgondolkozni. Mi az érték? A szeretet, az elfogadás, vagy a gyűlölet és a diszkrimináció?
2014. máj. 13. 09:40
 102/184 A kérdező kommentje:

Kedves Katolikus(nak mondott tájékozatlan) válaszoló!

Azt írod: " azok az emberek, akik igy előtérbe helyeznek valamilyen értékeket, azok a legrosszabbak egy bizonyos szempontból. Katolikus vagyok, gyakorlom is a vallásom"

Ezzel le is tetted egy értékrend mellett a voksodat, akkor most menj és korbácsold magadat vezeklésül, hiszen az ilyenek a legrosszabbak - analóg módon a logikádat követve.

"Hiányolom azt, hogy a mi vallásunk alig beszél a szeretetről, zavar, hogy a hívő emberek intoleránsak mindenkivel szemben, aki kicsit is másként gondolkozik, él, mint ők."

Szerintem neked semmi közöd a katolikusokhoz, vagy úgy általában a keresztényekhez, esetleg valami félidióta pap tartja neked a miséket.

"Ne a másik diszkriminálására neveljük őket, ahogyan eddig neveltek sokunkat az értékek mögé rejtőzve."

Szép kis képzavar.

"Szerintem nem érték nélkül kell felnevelni a gyereket, csak lehet magán az értékeken kellene elgondolkozni."

Mi az érték? Nyiss fel pár axiológiai művet, megtudod. Azért ne nyírd már ki a világodat egy rosszul értelmezett tolerancia jegyében, gondolkodjál már ember, miket beszélsz.

2014. máj. 14. 01:03
 103/184 A kérdező kommentje:

Darwin és a hülyeségei - már rég túlhaladott nézeteket védsz általa.

"Aki ragaszkodik" - tehát a tolerancia jegyében a te logikáddal élve ne ragaszkodjunk semmihez, mert nem divat, hanem mindent, ami az épp felépített világot rombadönti, örüljünk neki, mert "változás" - szuper gondolat, még jó hogy nem mindenki gondolkozik így.

Azok a hatalmak fejlődtek, akiknek megfelelő hadászatuk volt, és egyéb erejük, hány Magyarország nagyságú államot ismersz, aki hasonló paraméterekkel "vezető"?

(Svájcot ne soroljuk ide, mivel okos politikájának köszönhetően semleges maradt, így egyenes útja volt.)

A példáidat értem, de nem illik oda, ahogy ez a senkiházi tranzvesztitagúnyoló itt megpróbál a széllel szemben pisálni.

"Persze, a változás mindig fáj, és az "értékek" elvesztése is. De be kell látni, hogy ami ma érték volt, az ma már nem az."

Majd amikor az unokáid ezzel fogják indokolni, hogy légyszi legyél már öngyilkos, mert nem vagy hasznos nekünk, akkor is gondolj erre, és üdvözöld a változást.

"Érték volt a heteroszexualitás. Ma, egy túlnépesedett világban már nem az."

A demagógiád határokat dönget, komolyan, hangosan röhögve tudtam csak végigolvasni. Milyen hiteles bizonyítékod van a túlnépesedésre? És, bárhogy is fáj, az emberek legnagyobb részének a heteroszexualitás az érték, a követendő példa.

Olvass az "ellentábortól" is dolgokat, hátha javul valamit a szemellenződ.

2014. máj. 14. 01:13
 104/184 A kérdező kommentje:

Talán még annyit, hogy érthető, hogy miért van ez az értékválság manapság - azok akik mindenféle jöttment, múlt, és leginkább szellemi javak nélküli, szélhordta bagázsokból származnak, irigyek a meglévő értékrendekre, mert nem sok közük van hozzá. Ezért aztán a maguk talajnélküli, szélhordta módján megpróbálnak csinálni egy másikat, ami persze nem semleges, csak magukra hasonló, és ők nevezik semlegesnek.

Szerencsére nem ők vannak többségben, akkor se, ha az ő hőbörgésük a leghangosabb.

2014. máj. 14. 01:39
 105/184 anonim ***** válasza:

Már bocsánat mindenkitől, de aki nem tud egy gyerek felé válaszolni egy olyan kérdésre, ami bármikor előjöhet, az ne az osztrák pasit/nőt hibáztassa, hanem saját magát.

Provokatív maga is a kérdés, és oviban, legkésőbb suliban úgyis előjön. Mi a probléma, elmondani, hogy vannak mások, akik mások, és máshogy élnek. Pont a gyerekek előítélet mentesek, amíg a szüleik nem nevelik beléjük. Nme kell itt a műhiszti, itt nem a gyerekről van szó, hanem a tolerancia mentes felnőttekről.

2014. máj. 14. 03:10
 106/184 anonim ***** válasza:
36%
Ja, és az előző vagyok, 46 éves, de inkább meghalnék, ha olyan középkorú nézeteket kéne képviselnem, mint a kérdező.
2014. máj. 14. 03:14
 107/184 anonim ***** válasza:
34%

Érdekes, hogy azok, akik teli torokból visítják itt a "fogadjuk el embertársainkat" himnuszt, milyen megvetően nyilatkoznak a kérdezőről, mert fel mert tenni egy provokatív kérdést.

Tisztelt 46 éves, szerintem ezzel a sértő modorral mindenkinél jobban elásnivaló vagy, ugyanis épphogy az ilyen emberekre, mint te, nincs senkinek szüksége.

És ezzel most a te retorikáddal érveltem.

Na, milyen érzés, ha mások a halálodat kívánják a tolerancia jegyében, remélem már elélveztél a boldogságtól.

A kérdésben számomra semmi ijesztő nincs, egy konzervatív értékrendet képvisel.

Mellesleg, amíg egy kövér ember olyan diszkriminációkban részesül, hogy nem tud venni magának ruhákat, mert kinézik a boltokból, vagy ha nem, akkor is súlyosan be van határolva a választék, ami őt célozza, vagy vehetjük a mozgássérülteket, akik a mai napig nem tudnak lemenni némely metróállomásra, vagy vehetjük a terhes nőket, akiknek nem adják át a helyet, mert "miért kellene" - addig nekem ne papoljon itt toleranciáról senki.

A hozzád hasonló félművelt idióták körében csak addig megy a tolerancia, amíg a másik nem vall ellenkező nézeteket, megindokolni nem tudod, hogy miért rossz az, amit mond, tehát elküldöd melegebb égtájakra.

Éljen a 46 éves vénember/vénlány, a tolerancia bajnoka.

2014. máj. 14. 03:24
 108/184 anonim ***** válasza:

Az a szomorú egyébként, hogy ha az oszrák énekes így nézett volna ki:

[link]

Akkor nem engedték volna fel a színpadra, jönne az ízlésrendőrség, és ez lenne a rossz példa.

Elég durva, hogy a szakállas nőférfiak elfogadottabbak, mint a kövér/mozgássérült/bármilyen emberek.

2014. máj. 14. 03:29
 109/184 anonim ***** válasza:
49%
Kedves előző, lehet félművelt vagyok, de azért két egyetemi diplomát sikerült összehoznom.
2014. máj. 14. 04:07
 110/184 anonim ***** válasza:
55%

Csak kiröhög mindenki, te szerencsétlen nyomorult, nem veszed észre? XDD LOL

Figyelitek ezt a trollt? Méghogy "két egyetemi diploma" persze, azért olyan jó a helyesírásod, hogy a komplexust komplekszusnak írod.

A diplomákkal nem illik dicsekedni, ezt minden diplomás tudja, de te nyilván semmivel nem rendelkezel, hiszen a szűklátókörűséged és az indulatosságod is ezt támasztja alá.

Az pedig, hogy tévesen nőnek hiszel és kövérnek, mert a kövér nőkkel jöttem, mindennél jobban bizonyítja az előítéleteidet.

"Tudod, ha felkeresd a házi orvosod vagy egy közeli kondi termet, ott segíteni fognak az elhízott alakodon, és újra járhatsz szexi ruhákba. A kisebbségi komplekszusaidat légyél szíves, ne máson akard kompenzálni."

Barátaim, ez a mondat magáért beszél, de az eszéhez értjük. Legalább annyi hasznod volt a mai próbálkozásaidból, hogy megtanultad, a komplexust x betűvel írjuk. Kellemes poshadást!

2014. máj. 14. 04:49
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!