Akik szerint ez a Conchita Wurst Euroviziós éneklő szakállas nőimitátor szuper és jó, azok magyarázzák már el, hogy miért kell ez nekünk, mitől értékes ő, miért kell szeretni, hogy valaki ilyen?
Aki nem ismerné, a googleban keresse, számomra elborzasztó egy jelenség, képviselve egy érték nélküli világot.
Valami olyat, amiben egy egészséges ember nem érzi jól magát.
Tényleg ez a trend?
Egy férfi, aki (az még csak elmegy, hogy meleg, hiszen ez a magánügye, és ettől nem rosszabb ember másoknál) nőnek, sőt, luxusribinek van beöltözve, de szakállat növeszt, és énekesnőnek hiszi magát?
Hát könyörgöm! Pár évtizede az ilyeneket még bezárták!
És most ezt akarják trendnek beállítani?
Valami értelmes magyarázat jó volna, hadd tudjam, miért érték ez a ..."lény"?
Kedves 112: értem én a tehetetlen dühödet, de nem érdekel :) Sajnos van az a helyzet, amiben nem vagy nyertes, de ezt te biztosan jól ismered már, hiszen nyilvánvalóan nem először fordul veled elő :)
Szép napot, és dühöngj máshol (esetleg egy pszichiáternél? :)))
Pussz Drága :)
Szépjóreggelt, kedves vitázók.
Megkérnék mindenkit, hogy maradjon a témánál.
Az utolsó válaszoló stílusa tűrhetetlen, sértő és érthetetlen, hogy mire ez a düh.
Ha nem sikerül konszolidáltan, észérvekkel reagálnod, nem kell idejönnöd, senki nem hívott.
kábé ugyanaz játszódik le, mint 100 éve, amikor a nők kezdtek el nadrágot hordani és rövid hajjal járni.
akkor nem voltak ám női nadrágok, csak férfi nadrágok, és minden nőnek kötelezően hosszú haja volt. amikor először vett fel pár nő nadrágot, minden férfi és nő(!) felháborodott, hogy micsoda aberráltság, akkor ők most férfiak, vagy nők?, morális válság, antikrisztus, mit szólnak majd a gyerekek, stb.. ugyanazokat a primitív érveket puffogtatva, mint most egyesek.
és ugyanúgy mint most, azok a nők, nem akartak férfiak lenni, szóval nem ragasztottak szakállat, mint ahogy most sem akar nő lenni (igen, Conchita férfi) és leborotválni a szakállát.
szóval nagyon vicces a szitu, és különösen az, hogy a fújolók 50 év múlva ugyanolyan viccesek lesznek, mint most azok, akik szerint minden nőnek szoknyában kellene járnia és hosszú hajat hordania.
Nem jól tudod. A nők bizonyos szituációkban, társadalmi helyzettől függően persze, még annál régebben is hordtak nadrágot.
A rövid hajnak praktikussági okai voltak, az első világháború alatt jött divatba.
Nem találni olyan forrást, ahol ez van, amit te állítasz, ha mégis, légyolykedves, dobjál linket.
Thomas Wurst Neuwirt maga se tudja mi akar lenni, de ha azt vesszük, hogy meleg férfi, aki felöltözik szakállas nőnek, annak mi a mondanivalója?
A példád azért sem állja a helyét, mert a nők nők akartak maradni, egyszerű prakitkussági okok játszottak szerepet, egész mások a súlypontok azonban az előadó esetében.
Azért ne legyél olyan nagyon biztos abban, hogy ötven év múlva a szakállas nők és a melltartós férfiak lesznek a normálisak.
Tökre nem vágom, miért kell a nők nadrágviselését ezzel a jelenséggel keverni, egy szoknyás pasas nem gáz, ha a gót vagy a történeti egyesületes szubkultúrához tartozik, vagy ha kiltként hordja.
A jelenség provokatív mibenléte abból adódik, hogy zűrzavart teremt. Az üzenete nem világos, ellenben sokak számára zavaró.
Legközelebb az asszonytól elirigylem a melltartóját, és majd rendreutasítom, ha vissza meri kérni, hiszen nekem jogom van melltartóra, ... na jóvan ... nézzétek a Brian életét, abban van Stan aki Loretta, örüljetek neki.
Wáháháháhá - óriási a hasonlat!
http://www.youtube.com/watch?v=64al8TvGYjw
Monty Python Blájenje - ime a rész az egyenjogúságról, nézzétek és röhögjünk együtt!
Köszi kedves előző válaszoló!
"egy szoknyás pasas nem gáz, ha a gót vagy a történeti egyesületes szubkultúrához tartozik, vagy ha kiltként hordja. "
persze, mert azt már megszoktad.
Akármit is mondtok, ő egy szerethető, intelligens, kedves valaki, akinek komoly kisugárzása van - amúgy én nő vagyok, gondolom a férfiak akadnak ki inkább tőle, bár nem tudom. Persze nem kell szeretni, de én minél több interjút látok vele, annál szimpatikusabb. Itt egy link egy sajtótájékoztatóról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!